سایت olymp trade

سلام. کسی میدونه این سایت چیه ؟؟ یه تبلیغ در مورد سریامه گذاری در فمیلی کلیکس گذاشته میتونید دوستان راهنمایی کنید؟؟ ادمین جان اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید؟؟ ممنون

تازه وارد سوال شده در 01-06-1397 در تریدینگ.
افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

این سایت و سایت های مشابه تقریبا چیزی شبیه به بورس هستند.شما مقداری پول رو در این سایت ها سرمایه گذاری میکنی و سعود یا سقوط ارز خاصی رو پیش بینی میکنی و اگر پیش بینی تون درست باشه سود بدست میارید.

فکر میکنم توی یکی از مقاله های کلیکسوری راجب این سایت ها چیزی خونده بودم ولی الان خاطرم نیست فقط میدونم توی معرفی یکی از ارزهای دیجیتال توضیح جالبی داده بودن. میگردم لینکش رو براتون میزارم.

اما این سایتی که میگید در کل جدید هست و سایت های قدیمی و معتبرتری هم وجود داره.

کاردان پاسخ داده شده در 01-06-1397.
    افزودن نظر

ممنون میشم اگه لینک مقاله رو بزارید

تازه وارد پاسخ داده شده در 02-06-1397.
    افزودن نظر

سلام لینک مقاله خدمت شما.

کاردان پاسخ داده شده در 02-06-1397.
    افزودن نظر

خانم پیران آموزش ویدیویی خوب تو این زمینه سراغ دارید به زبان فارسی باشه . ممنون میشم معرفی کنید

نوآموز پاسخ داده شده در 28-06-1397.
    افزودن نظر

سلام دوست خوبم من در این سایت olymp trade عضو هستم اولا که باید یک حساب بانکی وب مانی داشته باشی خب بعدش این نکته خیلی مهمه حساب وب مانیت رو باید تاید رسمی کنی که بتونی در این بورس سرمایه گذاری کنی بعد از این کارت حساب وب مانیت رو 10 دلار باید شارژکنی چون کمترین میزان سرمایه گذاری در این بورس 10 دلار میباشد باید 10 دلار واریز کنی این سرمایه گذاری در این بورس رو شروع کنی به جرات میگم میتونی در عرض یک ماه 100 میلیون درآمد داشته باشی محدودیتی نداره اما نکته جالبش ریسک خیلی بالایی داره اول باید قبول کنی که احتمال ریسک هم دارم خودت رو بایذ آماده کنی برای ریسک و موفقیت بازم میگم برای اینکه بخوای کلا در زندگی به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنی باید ریسک هایی رو هم در نظر بگیری قبل از اینکه ثبت نام کنی در سایت بورس OLYMP TRAE که معروف به گزینه های باینری هستش میری تو قسمت دمو این بورس کار میکنی که کاملا ن ولی مقداری با این نمودار آشنایی داشته باشی نمودار چه بالا بره چه پایین میتونی سود کنی اما باید بفهمی نمودار داره چه حرکتی رو انجام میده وسوسه نشی بگی شانسمو امتحان کنم این سایت میتونه هر شخصی رو میلیاردر که هیچ تیلیاردر کنه اما باید تحلیل گر خوبی باشی باید آ»وزش ببینی و با اعتماد به نفس کار کنی احساسی نباشی ریسک بالایی داره موقعی که پول واقعی بذاری استرس زیادی رو خواهی داشت پشیمونت نمیکنم اما گزینه های باینری ریسک های بالایی دارن

نوآموز پاسخ داده شده در 01-08-1397.
    افزودن نظر

سلام طاهر جان ممنون  پرداختی میده ؟؟ تلگرام یا اینستا چیزی بده سوال کنم ازت؟؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 02-08-1397.
    افزودن نظر

پیدا کردن من شاید کار سختی نباشه اسم مشخصه من یک هنرمندم بقیشو نمیتونم بگم چون کلیکسوری ناراحت میشه موفق و سربلند باشی دوست من

نوآموز پاسخ داده شده در 02-08-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید