درصد دقت در فیگور ایت

با سلام

دوستان من از طریق سایت نئوباکس جابهای فیگورایت رو می زنم . مدتیه ک درصد دقتش تغییر نکرده با اون که من چند تا جاب جدید هم زدم . البته بگم ممکنه ی جابی رو من برای بار اول مثلا 90 یا 85 درصد بزنم و برای بار دوم کل امتیاز رو می گیرم و پولش تو حسابم میاد میگم نکنه ب خاطر اینکه همون بار اول نتونستم بزنم درصدم تغییر نکرده ؟؟ می خوام بهشون تیکت بدم ک بررسی کنن اما چون از طریق  نرم افزار تغییر آی پی تو فیگورایت ثبت نام کردم( همون روشی ک توی  پکیج مینی جاب سایت کلیکسوری) وچون  استفاده از پراکسی و … تو این سایت ممنوع هست می ترسم بفهمن و حسابم رو مسدود کنن . ب نظرتون چیکار کنم؟؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

یک جهان سپاس

افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

خانم بهنوش میتونید با خیالت بهشون تیکت بزنید چون اینها که بصورت دستی آی پی ها رو چک نمیکنن همه چیز خودکار انجام میشه

به همین دلیل باز هم نیازی نیست که حتی تیکت بزنید و هیچ مشکلی در امتیاز دهی به دقت شما وجود نداره و همه چیز اتومات محاسبه میشه

کاردان پاسخ داده شده در 17-03-1398.
    افزودن نظر

ممنونم از راهنمایی خیلی خوبتون آقای مهندس مهرگان

نوآموز پاسخ داده شده در 18-03-1398.
    افزودن نظر

سلام خانم بهنوش می شه بفرمایید درامدتون از مینی جاب روزانه و ماهانه چقدره؟ و اینکه چند مدته با استفاده از روش کلیکسوری با مینی جاب کار می کنید؟ من زبانم تقریبا خوبه ولی با وجود اینکه روش تغییر آی پی را خریداری کردم می ترسم نئوباکس حسابمو مسدود کنه چون چند مدت قبل که نئوباکس باز نمی شد بهشون تیکت زدم و بهم اخطار شدید دادند که فورا وی پی ان را ببندم(البته سهوی باز بود و به این روش بهشون تیکت دادم).

برداشت درآمد بدست آمده از مینی جاب محدودیت داره یا مثل دیگر سایت های کلیکی باید واریز کنی بعد برداشت کنی و اگه محدودیت برداشت داره سقف برداشت نئوباکس چند دلاره(برای عضویت استاندارد)

سوال دیگر حساب اسکریله :اگر حساب اسکریل افتتاح کنیم امکان برداشت از نئوباکس به حساب اسکریلی که تو ایران افتتاح شده وجود داره؟ و آیا حساب اسکریل حتما باید وریفای بشه؟

دانشجو پاسخ داده شده در 18-03-1398.
    افزودن نظر

سلام آقای نوری من تازه این کارو شروع کردم  و درآمد چندانی هم کسب نکردم ویعنی فرصت زیادی هم برای این کار ندارم و هنوز هم توی سطح صفر هستم  ولی ب نظرم اگه بتونی جاب بزنی و توی نئوباکس سرمایه گذاری کنی فکر خوبی باشه .مگه قبلا شما توی نئوباکس یا سایت دیگه ای جاب می زدید؟ کدوم سایت؟؟؟

من حساب اسکریل ندارم فقط حساب ایر تی ام دارم  ک اونم خودم ثبت نام کردم  و وریفای نشده است.

نوآموز پاسخ داده شده در 19-03-1398.
    افزودن نظر

نه من تا حالا جاب نزدم و تو نئو باکس حدود 5 دلار دارم منتها سرمایه گذاری تو این سایت اشتباه بزرگیه چون رفرال ها به شدت ضررده هستند من حدود 5 ماه هی رفرال تعویض کردم اصلا کلیک نمی کنند ولی در مقابل فکر کنم بجای سرمایه گذاری می شه از مینی جاب درآمد کسب کرد که ریسک بزرگ مسدود شدن حسابو داره به این دلیل چون شما از طریق روش سایت جاب کار می کنید ازتون پرسیدم که مشکلی برای انجام جاب و درامد و برداشت وجود داره یا نه؟

دانشجو پاسخ داده شده در 20-03-1398.
    افزودن نظر

با سلام

آقای نوری الان تست کردم دیدم میشه مبلغ کسب شده از جاب زدن تونئوباکس رو بدون هیچ مانعی برداشت زد.

موفق باشید.

نوآموز پاسخ داده شده در 25-03-1398.
    افزودن نظر

سلام

آیا درآمد از مینی جاب ارزش افتتاح و  وریفای حساب اسکریل را داره؟ مثلا کسی که بی تجربه هست در ابتدای کار می تونه ماهی بالاتر از 10 دلار درآمد کسب کنه؟

من جایی ندیدم مطرح بشه سقف برداشت تو نئوباکس برای عضویت استاندارد چند دلاره و دوره برداشت چند روزه؟ البته فکر کنم نئوباکس برای برداشت نیاز به سرمایه گذاری نداشته باشه آیا این درسته؟

شما از تغییر آی پی سایت کلیکسوری استفاده می کنید یا با وی پی اس جاب میزنید؟ اگر از تغییر آی پی استفاده می کنید چند وقته و تا به حال با مشکلی مواجه شدید؟

با تشکر

دانشجو پاسخ داده شده در 31-03-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید