ثبت نام در تمامی سایت ها بدون نگرانی
سلام چندین ماه پیش با سایت های کلیکی آشنا شدم و متوجه شدم تنها راه درآمد در در این سایت ها خرید زیر مجموعه است و انجام آفرها درمطلب سایتتون خوندم که باید وی پی اس بخری و با وی پی ان هم نیمشه و من از چندین سایت وی پی اس خریدم ولی بعد ازثبت نام ولاگین شدن بلوکم کردن از خرید زیرمجموعه اصلا خوشم نمی آید و حتی پولشم ندارم چند ماهی در فاست ها کار کردم سی چهل دلاری بدست آوردم وبعد با ترید و باینری آشنا شدم و در مورد آن هم مطالب زیادی خوندم و رفتم در باینری ولی چون ریسکش بالا بود همه پولم را از دست دادم کاشکی پولم را در سایت های ترید می گذاشتم در سایتتون خوندم باید از وی پی ان وایپر استفاده کنی الان می خوام پول قرض کنم و ناراحت و نگرانم که مبادا باز هم اکانتم بلاک بشه ونتونم آفری را آنجام بدم من دوست دارم آفر هارا انجام بدم تو نظرسنجی ها توی یوتوب فیس بوک توی تمام سایت ها وهمه چیز بدون هیچ نگرانی ومشکلی شرکت کنم و دیگه هیچ مشکلی نداشته باشم اگر این وی پی ان صد درصد مشکلم را حل میکنه که بخرم اگه نه بهم بگید من این مشکلم را کجا حل کنم دیگه خسته شدم لطفا درکم کنید موقعی که این همه آفر را میبینم اما نمیتونم انجامش بدم چه حالی دارم من می خوام یک کار دایمی در اینترنت داشته باشم
سلام مینا جان
تا حالا خیلی در مورد این موضوع و وی پی اس صحبت شده توی انجمن دوستان هم توضیحات خوبی دادن حالا باز منم توضیح میدم ولی تکرار مکررات میشه
ببینید بهترین نوع وی پی اس ریموت دسکتاپه، فرض کن من امریکا زندگی میکنم و تو ایران ما میتونیم از طریق ریموت دسکتاپ به هم متصل بشیم و تو از سیستم و اینترنت من وارد بشید و همه کارهاتو انجام بدی
حالا همین کار رو از طریق سرور هم میتونی انجام بدی و نکته اینجاست که اکثر سرورها آی پی مجازی درست میکنن و به کاربرانشون اختصاص میدن، این آی پی های مجازی روی یک آی پی واقعی ایجاد میشه پس باز همون داستان آی پی اشتراکی اتفاق میوفته برای همین شما با اینکه وی پی اس گرفتی باز هم حساب هات مسدود شده.
شما اگر میخوای وی پی اس بگیری باید به اون شرکت تاکید کنی که آپی واقعی و اختصاصی میخوای اگر آی پی سرور مجازیت واقعی و اختصاصی باشه دقیقا مثل این میونه که توی خود اون کشور داری به اینترنت وصل میشه بنابراین هیچ مشکلی دیگه برای حساب ها ایجاد نمیشه
سلام از چند تا سایت پرسیدم ولی جواب درست حسابی بهم ندادند و بنظرم این وی پی اس ها جز افتتاح حساب مثل پی پال بدرد سایت های کسب درآمد نمیخوره به این نکته توجه کنید فرق سرور اختصاصی با مجازی فقط در میزان سخت افزار میباشد و آی پی اختصاصی است ازکلیکسوری تشکر میکنم چون زحمت کشید توی این همه وی پی ان این مورد را پیدا کرد و نوشت توی سرچ کردن فقط نوشته وی پی اس و وی پی ان بخرید و ثبت نام کنید الانم می خوام این وی پی ان را بخرم امیدوارم که بلاک نشم دوستان من خیلی دوست دارم خودم آفرها و تمام تسک هاراانجام بدم وکسب درآمد کنم نه با زیرمجموعه و سرمایه گذاری بازم اگه راه حل و سایت وی پی اس تست شده بود حتما بنویسید
متسفانه باید بگم اکثر دوستان میخوان از راه سختش وارد این جور سایتها بشن اگر میخواهید با افر یا سایت نظر سنجی به جایی برسید سخت در اشتباه هستید چون باید در روز حدود 8 ساعت وقت بذارید تا روزی 10 تا 50 دلار برسی ولی اگه یکم واقع بین باشی میتونی با 2 سال تحمل و صبر در حداکثر 5 سایت کلیکی پر بازده ثبت نام کنی و سود خالص خوبی بگیری من الان با دو اکانت در neobux فعالیت دارم یکی با کامپیوتر و خط مخابراط و یکی با لبتاپ و خط ایرانسل ولی میتونی از این سایتهای نظر سنجی برای پیشرفت استفاده کنی و باید بگم مشکل اصلی خودت هستی چون طرز فکر اشتباهی داری میخوای هر طور شده در 5یا6 ماه به دارمد میلیاردی برسی ولی اشکال نداره پکیج تغییر این سایتو بگیر یا یک ای پی استاتیک دقیق بگیر تا بتونی در سایت های نظر سنجی شرکت کنی ولی در سایت های نظر سنجی سطح امنیتی بالا نرو چون سریع بلاک میشی امید وارم موفق باشی