vpn خریدم ولی…!

سلام
قسمت تماس با ما رو تو سایت پیدا نکردم مجبور شدم اینجا پیام بزارم

من پکیج تغییر آی پی به 22 کشور رو خریدم ولی آخر خرید

بالا نوشت خرید موفق نبود
پایین نوشت موفق بود!

مبلغ از حساب من برداشت شد ولی برام پکیج ایمیل نشد

تازه وارد سوال شده در 31-05-1397 در خدمات کلیکسوری.
افزودن نظر
  • 6 پاسخ(ها)
    بهترین پاسخ

فایل برام ارسال شد

ممنون

درضمن درسته که شما دانش خودتون رو ارائه میدید و در مقابل هزینه شو دریافت میکنید

ولی خداییش معرفی یه نرم افزار فیلتر شکن 9هزار تومن؟؟؟

این کارتون (زرنگیتون) باعث میشه آدم به کلیت کار تو این سایت مشکوک بشه

تازه وارد پاسخ داده شده در 31-05-1397.
    افزودن نظر

-کاربر گرامی نظر شما محترم است اما برای تغییردادن آی پی قطعا باید از یک نرم افزار استفاده شود!. ضمنا، بله درست فرمودید ما دانش خودمان را ارائه میدهیم و در قبال آن نیز هزینه دریافت میکنیم و این دانش در نرم افزاری که میفرمایید و دیگر نرم افزارهایی که در سایت کلیکسوری ارائه میشود نیز اعمال شده و تغییراتی در سورس آن انجام شده تا اتصالی مطمئن و پایدارتر بدست بیاورید.

استفاده از نسخه ویرایش شده مشکلات احتمالی نظیر مسدود شدن اکانت ها در سایت های مختلف به دلیل تغیرات مکرر آی پی را کاهش میدهد.

هزینه ای که کاربران برای خرید پکیج های تغییر آی پی پرداخت میکنند در مقابل افزایش امنیتی که برای حساب های خود بدست میاورند بسیار نا چیز است.

-(پیام خطای پرداخت نا موفق بررسی خواهد شد-سپاس از اطلاع رسانی شما)

پشتیبان پاسخ داده شده در 31-05-1397.
    افزودن نظر

RE: vpn خریدم ولی...!

افزودن نظر

تازه اونم برای ماهی 500مگ ترافیک با فیلترشکن

افزودن نظر

سلام
    منم این پکیج رو خریدم ولی بحث درآمد از نئوباکس و حساب پی پال و.. اینقدر جدی و حساس هست که احساس میکنم این پکیج کار ما رو راه نمیندازه.
    هم بالاخره ممکنه یکدفعه قطع بشه یا دو سه بار تغغیر آیپی کافیه تا باعث بشه حسابمون لیمیت یا بسته بشه تو پی پال و نئوباکس

تازه وارد پاسخ داده شده در 01-06-1397.
    افزودن نظر

اما من با نظر شما موافق نیستم چون خودم تجربه کردم

من خودم فعالیتم توی سایت های مختلف طوریه که خیلی ip به کشورهای دیگه عوض میکنم اون اوایل از vpn های دیگه استفاده میکردم اما چند بار حساب هام مسدود شدن و مجبورشدم حساب جدید بسازم اما الان چند ماهه از طریق پیکج های تغییر ip کلیکسوری ip مو تغییر میدم و تا حالا مشکلی نداشتم البته باید یه سری مسائل رو هم رعایت کنید. مثلا توی یه روز نباید با ip دو تا کشور وارد یک حساب شد.

نوآموز پاسخ داده شده در 02-06-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید