ستارکلیکس

سلام یعنی این سایت استارکلیکس که میکه  هرروز6تا 9دلاردرامد داره الکیه؟اونایی که با استار کلیکس کار کردین یعنی  روزی 5 دلار هم درنمیاره  ؟؟

افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

ببین دوست عزیز استار کلیکس 2 نوع حساب داره یکی پلاتین که به دلیل تحریم بودن ایرانیا نمیتونن بخرن.دومی طلا

اکانت طلا در ماه اول 20 دلار قیمتشه ولی ماه دوم به بعد برای تمدیدش باید 30 دلار پرداخت کنی

بعد از این که اکانت طلارا به قیمت 20 دلار خریدی سیستم بهت روزانه حدود 100 تا تبلیغ میده که با کلیک روشون حدود 1 دلار در میاری (بعضی روز ها تبلیغ بیشتر از 100 تاست و بعضی روز ها کمتر)

بعد برای اینکه بقیه ی اون 5-6 دلار رو بتونی بگیری باید از یک کد HTMLکه در اختیارت میذارن استفاده کنی و اون کد را در قالب وبلاگ یا وبسایتت کپی کنی و به ازای هر کلیکی که بازدید کننده های سایتت روی اون میکنن در آمد میگیری هر کلیک 1 سنت

ولی اگه وبلاگ نداشته باشی و یا بازدید سایتت مثل من پایین باشه نمیتونی درآمد بگیری ازون کد.و مجبوری فقط به کلیک های خودت اکتفا کنی که اونم بیشتر از 2-3 دلار در ماه نمیتونی در بیاری

دانشجو پاسخ داده شده در 02-02-1398.
    افزودن نظر

شما در بهترین شرایط میتونی بعد از 5-6 ماه کلیک کردن روزانه.موجودی اکانتت را 50 دلار کنی و اون موقع تازه میتونی پولتو بگیری.

ازون گذشته این سایت جزو سایت های جدید هست و زیاد اعتبار خوبی نداره

از کجا معلوم تا اون موقع اسکم نشه ؟

شاید هم الان اسکم شده و خبر نداریم

دانشجو پاسخ داده شده در 02-02-1398.
    افزودن نظر

این سایت واقعا عالیه و میتونید هر 5 دلار درخواست تسویه حساب بدی اگر اکانتت طلایی باشه
    جند سال هست اکانت دارم و راضیم اسکم نیس به هیچ عنوان تمام پرداخت هاشم انجام  داده در کل خیلی عالیه پیشنهاد میدم به دوستان

من جند تا اکانت دارم تواین سایت و مشکلی هم ندارم کسی بهم چیزی نگفته از هر اکانتم 100 الی 150 دلار در ماه در  میارم  با رفرال و اچ دی ام ال و کلیک ازش

تازه وارد پاسخ داده شده در 08-06-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید