مشکل لود شدن نئوباکس

دوستان سلام

شما می تونید وارد حساب نئوباکس تون بشید یا نه؟؟اگه بله از چ روشی استفاده کردین؟؟ من متاسفانه هنوز نمی تونم با اینکه تنظیمات قسمتdns server  رو هم مطابق دستورالعمل کلیکسوری انجام دادم اما نشد. برای من فقط صفحه اول سایت نئو باکس میاد بعد وقتی روی لاگین می زنم هی می چرخه اما دیگه لاگین و ورود انجام نمیشه . خیلی ناراحتم نمی دونم مشکل از کجاست ؟؟ ب پشتیبانی  مخابرات هم جندین مرتبه زنگ زدم اما کاری نتونستن از پیش ببرن .اگه کسی می تونه لطفا منو راهنمایی کنه

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

این سوالتون تکراریه قبلا یکی از خانم های انجمن گفته بود چطوری وارد نئوباکس بشیم

ولی الان که نئوباکس مشکلی نداره و وارد میشه

دانشجو پاسخ داده شده در 28-01-1398.
    افزودن نظر

اولا من هر روشی ک استفاده می کنم نمی تونم وارد بشم ، دوما از اون روش هم استفاده کردم اما اصلا نشد  و حتی روش توی سایت کلیکسوری هم جواب نداد سوما شما ک آدم نوع دوستی نیستی و اهل کمک کردن هم نیستی پس لا اقل اهل سنگ انداختن جلو دیگران نباش

مردی نبود فتاده را پای زدن    گر دست فتاده ای بگیری مردی

نوآموز پاسخ داده شده در 28-01-1398.
    افزودن نظر

عجب حرفی میزنی شما

به من چه مربوط میشه وقتی شما نمیتونی از اون روش استفاده کنی

ما استفاده کردیم و وارد شدیم الان هم که کلا مشکلی وجود نداره و راحت وارد میشه

دانشجو پاسخ داده شده در 28-01-1398.
    افزودن نظر

خب من همه روشها  رو چک  کردم ولی جواب نگرفتم  من ب اندازه خودم علم و سواد کامپیوتری دارم آقاااا . من از دوستان  خواهش کردم اگه می تونن کمکم کنن همین .شما برید زبان فارسی تون رو تقویت بفرمایید که معنی خواهش کردن رو نمی تونید درک کنید و همچنین کمی هم اگه وقت کردید ادب و نزاکت  بیاموزید!!!

نوآموز پاسخ داده شده در 28-01-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید