حساب بانکی اینترنتی در سایت های کلیکی
با سلام و احترام خدمت کارکنان محترم سایت و همچنین مدیریت محترم
سوالی که بنده داشتم این هست که من در سایت های کلیکی مثل نئوباکس و اجو فعالیت دارم و بیش از یک حساب کاربری دارم البته هر کدام با یک کامپیوتر جدا و اینترنت مجزا که آی پی های متفاوتی هم دارند.
میخواستم بدونم برای برداشت پول از نئوباکس یا اوجو میتونم از یک حساب بانکی اینترنتی به این طریق که ابتدا در مثلا حساب کاربری اول نئوباکس درخواست واریز رو ثبت کنم و پس از واریز وجه ، ایمیل حساب بانکی رو از اکانت کاربری اول حذف کنم و سپس به اکانت کاربری دوم وارد بشم و ایمیل حساب بانکی رو اضافه کنم و درخواست وجه رو بزنم؟
مشکلی برای حساب کاربری پیش نمیاد ؟
یا اینکه حتی ایمیل حساب بانکی رو تغییر بدم برای هر کدام از حساب ها ایمیل متفاوتی بدم؟
در مورد سایت اوجو چطور میتونم این کار رو انجام بدم و حساب بلاکچین رو پس از برداشت از اولی حذف کنم و سپس در دومی اضافه و برداشت رو انجام بدم
ممنون میشم از راهنمایی شما
برای سایت هایی که به بلاک چین واریز دارند شما میتونید 2 تا آدرس کیف پول بسازی و به هر سایت یکی شو ثبت کنی
برای نئوباکس هم بهتره 2 تا حساب اینترنتی داشته باشی مثلا یه نتلر یا ایرتی ام
اما نمیتونی یک حساب رو در 2 اکانت نئوباکس ثبت کنی تحت هیچ شرایطی
با تشکر از پاسخ شما
حتی با تغییر ایمیل مثلا در اسکریل یا ایر تی ام و وارد کردن ایمیل جدید در حساب کاربری دوم نئوباکس ؟
این رو نمیدونم حقیقتا اما شاید با تغییر ایمیل در اسکریل بتونید اینکار رو بکنید اما فکر میکنم در ایر تی ام فعلا امکان تغییر ایمیل وجود نداره
با سلام و احترام
دوستان گرامی من داخل بلاکچین دو تا آدرس ساختم
حالا چطور میتونم به سایت کلیکی از آدرس مورد نظرم بیت کوین بفرستم نه آدرس اصلی خودم
به این دلیل که من در یک سایت کلیکی دو تا حساب کاربری مجزا با آی پی و کامپیوتر جدا دارم و میخوام مشکلی برای حسابم پیش نیاد
چون میخوام برای پرداخت هم اون سایت کلیکی به همون آدرس برام واریز کنه
این امکان وجود داره؟
توی کیف پولت موقع انتقال همون آدرسی و انتخاب کم که میخوای
سلام با تشکر از پاسخ شما
در قسمت send در بلاکچین هیجا نداره آدرس کیف پول رو انتخاب کنم؟
چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟
ممنون