وی پی اس برای نئو باکس
سلام
من یک سرور مجازی آمریکا با رم 2 و دوهسته ای گرفتم اما متاسفانه خیلی کنده و تیک داره . زمانی که تو سایت کار میکنم سی پی یو و رم خیلی درگیر نیستند( سی پی یو 40 درصد و رم 1 گیگ درگیره) این تیک داشتن به نظر شما از چی میتونه باشه؟
با ….پ ی ا ن که نمیشه کار کرد سایت مینی جاب ها بعد مدتی متوجه میشن مسدودت میکنن.
چه پیشنهادی دارین دوستان؟
سلام
یه طرف موضوع وی پی اس هست و طرف دیگه اینترنت خود شما موثره
باید سرعت اینترنت شما خوب باشه و پینگ سرویستون پایین باشه
با اینترنت lte و اینترنت مخابرات (4 مگ ) چک کردم تیک داره بازم. ممکنه از سمت سرور آمریکا باشه؟
تمامی اینترنت ها اشتراکی هست و به 8 مشترک اختصاص داده میشن بنابراین اینترنت 4 مگابایت یعنی 512 کلیوبایت و مشکل از سرعت اینترنت شماست
و اگر اینترنتتون upto 4 هست باید در ساعات بامداد استفاده کنید که اون 7 نفر دیگه در اون لحظه استفاده ای نداشته باشن تا شما بتونید از کل ظرفیت و سرعت اینترنت استفاده کنید اگر هم که upto نیست فرقی نمیکنه و شما همون 512kb هستید
الان که سرعت دانلود و اپلودم چک کردم مشکلی نداره اما از vps ای پی تو ایران که چک کردم پینگش خیلی بالاست
چک کردن سرعت اطلاعات کلی پورتی رو میده که شما بهش متصل هستید یعنی همون 4 مگ رو میگه نه اون مقداری که تقسیم بر 8 شده
من نیمه شب چک کردم با دوتا اینتر نت مختلف بازم همون مشکل داشتم
اون 4 مگابیت تقسیم بر 8 میشه 512 کیلوبایت هست. اینقدر با جوابهای مبهم دیگران رو سردرگم تر نکنید
وی پی اس همینه دوست من.
البته من انگلیس و ضعیف تر از وی پی اس شما رو داشتم اینقدر مشکلاتی که میفرمایید نداشت. مشکل اصلی از سرویس ضعیف فروش و پیگ و سیستم ضعیف خریداری شده توسط شما و این چیزهاست
بعید میدونم مینی جاب ها رو بشه راحت با وی پی اس انجام داد. کلا وی پی اس همینه. شما میتوانی با مرورگر کرومیوم و پکیج تغییر آی پی همین سایت مینی جاب ها رو در نئوباکس انجام بدی