وی پی اس برای نئو باکس

سلام

من یک سرور مجازی آمریکا با رم 2 و دوهسته ای گرفتم اما متاسفانه خیلی کنده  و تیک داره . زمانی که تو سایت کار میکنم سی پی یو  و رم خیلی درگیر نیستند( سی پی یو 40 درصد و رم 1 گیگ درگیره) این تیک داشتن به نظر شما از چی میتونه باشه؟

با ….پ ی ا ن که نمیشه کار کرد سایت مینی جاب ها بعد مدتی  متوجه میشن مسدودت میکنن.

چه پیشنهادی دارین دوستان؟

تازه وارد سوال شده در 14-12-1397 در سایت های کلیکی.
افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

سلام

یه طرف موضوع وی پی اس هست و طرف دیگه اینترنت خود شما موثره

باید سرعت اینترنت شما خوب باشه و پینگ سرویستون پایین باشه

کاردان پاسخ داده شده در 14-12-1397.
    افزودن نظر

با  اینترنت lte و اینترنت مخابرات (4 مگ ) چک کردم  تیک داره بازم. ممکنه از سمت سرور آمریکا باشه؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 14-12-1397.
    افزودن نظر

تمامی اینترنت ها اشتراکی هست و به 8 مشترک اختصاص داده میشن بنابراین اینترنت 4 مگابایت یعنی 512 کلیوبایت و مشکل از سرعت اینترنت شماست

و اگر اینترنتتون upto 4  هست باید در ساعات بامداد استفاده کنید که اون 7 نفر دیگه در اون لحظه استفاده ای نداشته باشن تا شما بتونید از کل ظرفیت و سرعت اینترنت استفاده کنید اگر هم که upto نیست فرقی نمیکنه و شما همون 512kb هستید

افزودن نظر

الان که سرعت دانلود و اپلودم چک کردم مشکلی نداره اما از vps  ای پی تو ایران که چک کردم  پینگش خیلی بالاست

تازه وارد پاسخ داده شده در 14-12-1397.
    افزودن نظر

چک کردن سرعت اطلاعات کلی پورتی رو میده که شما بهش متصل هستید یعنی همون 4 مگ رو میگه نه اون مقداری که تقسیم بر 8 شده

افزودن نظر

من نیمه شب چک کردم با دوتا اینتر نت مختلف  بازم همون مشکل داشتم

تازه وارد پاسخ داده شده در 15-12-1397.
    افزودن نظر

اون 4 مگابیت تقسیم بر 8 میشه 512 کیلوبایت هست. اینقدر با جوابهای مبهم دیگران رو سردرگم تر نکنید
    وی پی اس همینه دوست من.
    البته من انگلیس و ضعیف تر از وی پی اس شما رو داشتم اینقدر مشکلاتی که میفرمایید نداشت. مشکل اصلی از سرویس ضعیف فروش و پیگ و سیستم ضعیف خریداری شده توسط شما و این چیزهاست
    بعید میدونم مینی جاب ها رو بشه راحت با وی پی اس انجام داد. کلا وی پی اس همینه. شما میتوانی با مرورگر کرومیوم و پکیج تغییر آی پی همین سایت مینی جاب ها رو در نئوباکس انجام بدی

دانشجو پاسخ داده شده در 17-12-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید