درامد به دلار

با سلام و درود خدمت دوستان عزیز … دنبال یه سایت خوب با درامد دلاری هستم البته با تمام سایتهای کلیکی کار کردم .. هیچ فایده ایی نداره… کسی سایت خوب سراغ داره معرفی کنه ؟

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

سایت های تریدینگ خوبن ولی فرقی نمیکنه هر کاری نیز هست شما توش تلاش کنی و اطلاعات لازم رو بدست بیاری

سایت های تریدینگ وبه اصطلاع cfd ها خوبن ولی باید دانشش رو داشته باشی

نوآموز پاسخ داده شده در 09-12-1397.
    افزودن نظر

سلام

داداش اگر واقعا با سایت های کلیکی زیاد کار کردین لطفا راهنمایی کنید تا ما هم زیاد وقت نزاریم

من تو 5 ماهی که وارد این عرصه شدم حدود 1000 دلار زیان کردم. اما همه این زیان باعثش خودمم چون اول کار بدون اطلاعات و تحقیق 300 دلار زدم روی نیوباکس که 200 دلار زیان شد. بعد همین اشتباه رو درباره عطی کلیکس و عطی شیر انجام دادم و 800 دلار از دست دادم.

الانم تو سایت اسپیرایز ادز اکانت دارم و اصل پلم رو برداشتم و الان ماهی 85 دلار درمیارم

تو سایت ibt هم همچنین

یه سایتی هم پلن اخرش رو زدم حدود 1000 دلار زدم و دارم فول میکنم که اگر تموم بشه سودش ماهی 500 دلار هست. البته سرمایه هم به نسبت زیاد زدم

حالا اگر واقعا شما همه این راه هارو رفتید و نتیجه نگرفتید مارو هم راهنمایی کنید

نوآموز پاسخ داده شده در 12-12-1397.
    افزودن نظر

سجاد جان, راجب اون قضیه که قبلا باهم صحبت کرده بودیم حواست به تاریخ انتضای رفرالهات باشه. یه قانونی بعضی سایت ها دارند فکر کنم اون قانون اینه که اگه تاریخ انتقضای هر رفرال زیر 20 روز باشه آتوپی تخفیفش شامل نمیشه

اسپرایز اون قانون رو نداره. ولی مینروا فکر کنم داره

دانشجو پاسخ داده شده در 13-12-1397.
    افزودن نظر

با سلام ..  خدمت دوستان عزیز من با کلی تحقیق و بررسی اخرش به این نتیجه رسیدم که حالا  باز از نظ من اینه که تو سایتهایی که ترید میشه کرد .. درامد خوبی داره   البته باید کلی تمرین کرد و

وقتی تسلط کامل پیدا کردین  میشه از این راه درامد خوبی کسب کرد .. با ارزوی موفقیت برای تک تک دوستان عزیز..

تازه وارد پاسخ داده شده در 18-12-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید