خرید بیت کوین
درود به همه عزیزان
من در زمینه ارزهای دیجیتال ترید نمیکنم ولی امروز در چارت روزانه این ارز دیدم که اندیکاتور مک دی یک نشونه خیلی خوب داده و البته نظر شخصی من هست و برای طولانی مدت فکر میکنم زمان خوبی برای خرید هست
من یه مقداری خرید کردم و امیدوارم که تحلیل درست کرده باشم
البته بازم میگم این نظر شخصی من هست
من خودم همیشه بیت کوین را در وب مانی میخرم و طلا هم در پرفکت البته برای فروش جاهای دیگه میفروشم
بله منم احساس میکنم وقت خرید باشه چون کلا سال 2018 با اینکه پیش بینی ها روی افزایش قیمت بود ولی کل 2018 قیمت ها نزولی پیش رفت.
برای همین به نظر میاد سال 2019 سالی باشه که قیمت ها سعودی بشه چون اگر 2 سال پیاپی قیمت های ارزهای دیجیتال نزولی پیش بره به معنی مرگ تدریجی ارزهای دیجیتال خواهد بود و افکار عمومی که ماهیت اصلی شکل گیری ارزهای دیجیتال هست نسبت به این پدیده دچار خدشه میشه.
سلام
از چه صرافی بیت کوین خرید میکنید؟ یه صرافی خوب معرفی کنید
سلام
کلا از وقتی اومد زیر 5000 $ برای خرید مناسب بود الان هم که حدودا 3800 باید باشه
صرافی خوب هم قبلا یکی دیگه پرسیده بود من جواب دادم به نظرم سایت چنجر به چند دلیل صرافی خیلی خوبیه اول اینکه قیمتش خیلی خوبه و به نسبت خیلی از صرافی ها ارزونتره، دوم: سایتش برای تبادل نیازی نیست هویت رو تایید کنی حتی بدون ثبت نام هم میشه باهاش خرید و فروش کرد پس هیچ وقت هیچ مشکلی برای کاربرای ایرانی پیش نمیاد، ابته بهتره ثبت نام کنید چون هر بار که خرید انجام میدی تخفیف بیشتری میگیری و سوم اینکه تراکنش هاش آنیه و بلافاصله بعد از خرید و فروش به حسابت ریخته میشه و در آخر توی قسمت نظرات کاربران که بعد از هر تراکنش میتونی نظر بدی 99 درصد امتیاز 5 ستاره میدن
البته توضیحات مفصلتری اگه میخواین و همراه با آموزش میتونید برید به این مطلب زیر
با سلام ….. دولت جمهوری اسلامی هم که امروز خبر شو شنیدم کلا با ارزهای دیجیتالی نخالفت شدید کرد .. منم موندم که با این همه زحمت اخرش چی کنم ؟ اما میخوام ادامه بدم .. خوب تو سایتهای دیکه تبدیل به دلار و اخرش به ریال میکنم … نظر دوستان چیه در این مورد … ؟؟؟؟؟