تخفیف های روز ولنتاین نئوباکس
سلام افراد زیادی میان میگن توی نئوباکس ضرر دادند، دوستان یکی از راه های رشد توی نئوباکس این هست که شما صبر و حوصله کنید و در زمان هایی که نئوباکس تخفیف میزاره توی این سایت سرمایه گذاری کنید. مثل امروز که برای ولنتاین تخفیف گذاشته.
متن خبر نئوباکس:
هر روز یک روز برای عاشق شدن است، نه فقط در سنت ولنتاین، بنابراین ما عاشق عشقهایی هستیم که هر روز به ما میدهید.
در اینجا یک ترفیع برای نشان دادن اینکه ما چقدر شما را دوست داریم وجود دارد:
تخفیف تمدید برای زیرمجموعه ها در همه عضویت ها:
30 روز: 8٪
60 روز: 13٪
90 روز: 20٪
150 روز: 27٪
240 روز: 32٪
درسته
مثلا برای عضویت گلدن سالی دو سه بار تخفیف میزاره و میشه 70 دلار
کلا همه فکر میکنن با سایت های کلیکی قراره یه شبه پولدار بشن اما اینطور نیست و نباید عجول بود.
شما تا بحال چقدر از neobux سود برداشت کردید؟ لطفا بگید ما هم بدونیم. اصل پولتون برگشته بهتون؟ سود برداشتید ازش؟
من حدودا 100 دلار سرمایه گذاری کردم و حدودا 150 دلار درآمد داشتم البته خودم اوایل این مورد تخفیف ها رو نمیدونستم و عضویت گلدن رو 90 دلار خریدم که اگه صبر میکردم و در زمانها تخفیف خریداری میکردم 20 دلار دیگه هم به سودم اضافه شده بود.
در نئوباکس مهم این هست که تا میتونید هزینه ها رو کاهش بدید، هرچی که از هزینه ها کم بشه همون مقدار بر سود شما اضافه میکنه.
الان من حدودا 15 هزار امتیاز هم جمع کردم که وقتی این به 30 هزار برسه 90 دلار دیگه به سودم اضافه میشه چون میتونم با اون 30 هزار امتیاز عضویت گلدن رو رایگان بدست بیارم ، پس من 90 دلار از هزینه هام کم میکنم ، در نتیجه 90 دلار به سودم اضافه میشه.
چه مدت طول کشیده این 100 دلارتون به 150 دلار رسیده؟
رفرال ها اصلا کلیک نمی کنند الان 5 ماهه تو این سایت فعالیت دارم هر چقدر هم تعویضشون کنی بازغیر فعال و ضرر ده هستند
دقیقا همینطور هست هرچی هم طلاش میکنی فایده نداره
با میانگین 0.5 چه سودی برات باید داشته باشه؟ یکم کار کنی میانگینت میاد روی 0.5 حتی تمدید یک ساله بکنی بازم زیان میکنی
سلام،خانم پیران آیا شما در زمینه تریدینگ فعالیت دارید؟؟ممنون