خرید و وفوش دلار پرفکت مانی و پاییر
سلام برای خرید و فروش دلار پرفکت مانی و پاییرسرچ کردم دیدم همه سایت ها تمام مدارک شخصی را می خواهند یعنی چه نه این سایت هارا می شناسم ونه به آنها اعتماد دارم ونه ازمعتبربودن آنها خبر دارم لطفا سایت های معتبر بدون نیاز مدارک شخصی می دانید بنویسید فرقی نمی کند خارجی یا ایرانی باشد؟ همیش میگویید اولین سایت ها در سرچ کردن معتبر است و نیز خواندم سایت های کلیکس بوک و ستریا و آنکلیکو برای برداشت مدارک شخصی می خواهند درست است؟ وحساب پرفکت مانی وپاییر بدون وریفای حداکپر موجودی چقدر است؟ درمطلبی خواندم درحساب پرفکت مانی امکان تبدیل دلار به ریال و ارسال مستقیم به بانک ها وجود دارد الان این قابلیت وجود دارداگر وجود دارد دیگر به صرافی آنلاین نیازی ندارم؟ و فمیلی کلیکس برای برداشت حتما باید بیست درصد آفرها را انجام دهم امکان دارد بدون آفرها برداشت انجام داد دوستانی که آگاهی دارند ممنون مشوم راهنمایی کنند باتشکر
تمامی سایت ها مدارک شخصی میخوان به دلایل امنیتی واسه خودشونه، بهترین حالت برای برداشت پرفکت مانی هستش و خیلی راحت چنج میشه
تمامی سایت ها کلیکی برای برداشت حتما باید 20درصد آفر ببینی و تنها راهش اینه که اکانتت رو ارتقا بدی، البته ارتقا اکانت مزیت های زیادی داره
در مورد گزینه اینکه چطور بتونی درآمد بدست اومده از سایت های کلیکی رو
به ریال تبدیل کنی
و خیلی راحت و سریع باشه
و نه مدرکی بخواد میتونید *******
“بخشی از محتوا به دلیل عدم رعایت قوانین انجمن حذف گردید”
سلام چند روزه که منتظر جواب سوالاتم هستم لطفا مدیر سایت و دوستان سوال های همه کاربران را به موقع و کامل جواب بدهید
سلام، در مورد سوالاتت چند نکته رو توضیح میدم تا بهت کمک کنه.
- خرید پرفکت مانی و فروش پرفکت مانی بدون نیاز به مدارک شخصی: بسیاری از سایتهای معتبر بینالمللی و ایرانی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال، از جمله پرفکت مانی و پاییر، به دلایل امنیتی از کاربران مدارک شخصی میخواهند. این کار برای جلوگیری از پولشویی و فعالیتهای غیرقانونی انجام میشود. متأسفانه سایتهای معتبر زیادی که بدون مدارک شخصی این خدمات رو ارائه بدهند، وجود ندارند و بیشتر آنها برای تراکنشهای سنگین و امنیت بیشتر، احراز هویت رو ضروری میدونند. اما اگه دنبال سایتهای مطمئن و معتبر هستی، صرافیهای شناختهشده و معروف داخلی مثل فراکنش یا ایرانیکارت میتونن گزینههای مناسبی باشن.
- سایتهای کلیکس بوک، ستریا و آنکلیکو که اشاره کردی برای برداشت پول معمولاً از کاربران مدارک میخوان تا مطمئن بشن که حساب واقعی هست. بنابراین این مورد درسته.
- در مورد حساب پرفکت مانی و پاییر بدون وریفای: حسابهای وریفای نشده دارای محدودیتهایی هستند. برای پرفکت مانی، تا سقف مشخصی بدون وریفای میتونی از حساب استفاده کنی ولی کارمزد تراکنشها برای حسابهای وریفای نشده بالاتره. در مورد پاییر هم معمولاً محدودیتهایی برای واریز و برداشت بدون وریفای وجود داره. بهتره حساب رو وریفای کنی تا بتونی بدون محدودیت تراکنش انجام بدی و کارمزدها رو هم کاهش بدی.
- امکان تبدیل دلار به ریال در حساب پرفکت مانی و ارسال مستقیم به بانکها: این قابلیت به طور مستقیم در خود پرفکت مانی وجود نداره. برای تبدیل دلار به ریال و واریز به حسابهای بانکی ایرانی، معمولاً باید از صرافیهای آنلاین استفاده کنی. صرافیهای آنلاین این کار رو انجام میدن ولی همچنان به این سرویسها نیاز داری و نمیتونی مستقیماً از پرفکت مانی به بانک ایرانی واریز کنی.
- در مورد فمیلی کلیکس و برداشت بدون انجام آفرها: متأسفانه برخی سایتهای کلیکی مثل فمیلی کلیکس کاربران رو مجبور به انجام آفرها برای برداشت میکنن. اگه توی قوانینشون این الزام وجود داشته باشه، بدون انجام آفرها نمیتونی برداشت کنی. بهتره قوانین هر سایت رو دقیق بخونی تا مطمئن بشی.
در نهایت، توصیه میکنم حتماً از سایتهای معتبر و شناختهشده برای خرید پرفکت مانی و فروش پرفکت مانی استفاده کنی و قبل از هر خرید یا فروش، نظرات کاربران و اعتبار اون سایتها رو بررسی کنی.