اتی کلیکس
با سلام اتی کلیکس گفته بود به مناسبت تولد فرزند عطیف رضا با اپدیت یا تمدید پلن ده روز بهتون میدم . منم یه روز زودتر اپدیت کردم بعدم تیکت زدم 10 روز رو بهم داد اما میانگین کلیک ها از 2 اومد به حدود 1.4 ؟؟؟ کسی در جریان نیست ؟
فکر نکنم به سمت اسکمی بره. پول رو ثابت پرداخت میکنه. بعد از اون قضیه سرورهاش تبلیغاش به این نحو درامدن. رتبه اش خیلی نزول کرد. ولی ادمینش در خیلی جاهای دیگه هم فعالیت داره. یکجا خودشو خراب کنه در همه سایتها از چشم میفته. ولی درکل اتی کلیکس سودی درش نیستِ به نظرم در سایتهایی که رفرالهای رباط دارند سرمایه گذاری کنید و خیالتون بابت برنامه ریزی و همه چیز راحته
اینا دارن چکار میکننن ؟ ایا واقعا سر کار نیستیم ؟
سلام آقای ملازاده عزیز بنده چند ماهی میشه در این سایت عضویت دارم
میتونم به جرئت بهتون بگم که بعد از کلی حساب و کتاب دقیق و در نهایت روش امتحان کردن فهمیدم این سایت میانگین رفرال هارو جوری قرار داده که نمیشه از هزینه ای واس اجارشون پرداخت کردی سودی حاصل کنی!حتی ضرر هم میکنی!!!!!
بله درسته ضرر هم میدی
البته دوستانی که در این سایت فعالیت دارن انتخاب و کارشون متحرمه من قصد تخریب هیچ چیز و کسی رو ندارم فقط نظراتمو طبق تجربه شخصیم گفتم و در کل به این نتیجه رسیدم که این سایت متاسفانه روبه اسکمی میره!حتی به وفور میشه دید که در سایت تبلیغی جز آگهی خود سایت هاش نداره میشه فهمید که دیگه چیزی واسه تبلیغ نداره ازطرفی
تحریم قسمت برداشتت واسه ما ایرانی ها خودش حدس و گمان هارو به واقعیت تبدیل میکنه
من نظرات خودمو اینجا کامنت کردم و قصدم تخریب چیزی نبود و به روش های دوستان احترام میذارم.امیدوارم کمکی کرده باشم
بله محسن عزیز به نظرم میشه روی سایت هایی که رفرال ربات دارند با آسودگی به فعالیت پرداخت
ممنون از نظر شما 💗