سایت کلیکی
سلام تو یه سایت کلیکی ثبت نام کردم ولی اسم واقعی خودمو ننوشتم تقریبا دو هفته فعالیت کردم الان میخام اسم واقعی خودمو توسایت بنویسم میشه اسمو تغییر داد یا نه چون هر چی گشتم داخل تنظیمات پیدا نکردم باید چیکار کنم میشه اسمو تغییر داد یا باید یه بار دیگه ثبت نام کنم ؟ برا ثبت نام دوباره باید چیکار کنم اگه کسی بلده کامل برام توضیح بده با تشکر
امکان تغییر نام و نام خانوادگی در سایت های کلیکی وجود نداره
منم گشتم تغییر نام ندارند. اگه حساب بانکی برای دریافت وجه با آن اسم غیر واقعی مطابقت داشته باشه مشکلی پیش نمیاد.
دوست عزیز حساب باز کردن بر روی سایت های کلیکی کار خیلی اشتباهی است چون اونها جوری برنامه ریزی کردند که سرمایه ای که بسیاری از افراد تو سایت قرار میدن تا قبل از اینکه اونها بخوان به سود برسن اسکم میشن و پول رو هاپولی میکنن میرن حالا بعضی ها هم که تو پیمنت پروفشون پول های آنچنانی میگیرن به دلیل سرمایه زیادی هست که گذاشتند و قبل از اینکه بتونن سرمایشونو بردارن اسکم میشن پس در کل اونها اومدن تا خودشون سود ببرن و برن و متاسفانه طرفداران زیاد این سایت ها از طرف مردمان جهان سومی هست که میخوان به راحتی به پول برسن و اگه بری ببینی بیشتر آدماش از ایران و هند و پاکستانند که چیزی در مورد کار اینترنی نمیدونند اینو بهتون میگم آویزه گوشتون کننید هیچ وقت بدون تلاش یا بدون داشتن حرفه ای نمیتونی پول بدست بیاری و باید یک راهیرو انتخاب کنی و تلاش کنی و همچنین علت اینکه اینگونه سایت ها فقط همدیگرو تبلیغ میکنن اینه که ادمین اکثر سایت ها فقط یک نفره و میخواد همه سایت هاش معروف بشند و بعد از اینکه معروف شد پول هایی که مردم بدبخت گذاشتند برداره و بره و مطمعن باشید که اگه پول نزارید هیچ وقت به سوددهی نمیرسید و اگه پول بزارید و به سوددهی برسید این سود رو از پول دیگران به شما میده و مطمعن باشید که یک سایت کلیکی نمیتونه بیشتر از یک سال دوام بیاره و به جای این کارها میتونید تو سایت آمازون یا یوتویوب فعالیت کنید که درآمدش همیشگی و خوبه و جای شبهه توش نیست ولی تا اینکه بخوای برسی به هدفت باید زیاد تلاش کنی ولی بهتر از اینکه وقت و پولتو تو سایتای کلیکی هدر بدی