راهنمایی درباره neobux
سلام
دوستان من تو neobux پلن گلدن دارم و 500 تا رفرال داشتم. هرچقدر حساب کتاب کردم . بازیافت کردم معدلم بالا نرفت. الان هم تو زیاندهی هست. معدلم اومده تا 0.51
من الان حدود 50 دلار تا الان با بازیافت ها و زیان دهی های معدل از دست دادم تو یکی دو ماه. بنظرتون بکشم بیرون؟ الان اگر تمدید نکنم حدود 100 دلار میاد به حسابم و حدود 180 دلار ضرر میکنم. 90 دلار پلن. 50 دلار تا الان زیان زده رفرال ها. و تا رفرال ها کامل 1 ماهشون تموم شه حداقل 30 دلاری زیان میده
حدود 180 دلار زیان میده . بنظرتون بهترین گزینه چیه؟
نگید تمدید بلند مدت کن که اصلا به صرفه نیست. بجای اونهمه پولی که تمدید بلند مدت میخایم بکنیم یجا دیگه سرمایه بزاریم کم کم 10 برابر neobux سود میده بهمون.
هرچقد هم به پشتیبانیش تیکت میزنم بابا چرا برا ملت کلاه برداری میکنید چرا الکی زیان میدید چرتو پرت میگه
پلن رو هم کنسل نمیکنه که پولمو بکشم بیرون .
با حساب کتاب اینا والا ما بیایم یه سایت کلیکی بزنیم یکم تبلیغ کنیم پول ملتو یه سال نگه میداریم و سودشو برمیداریم بعد یه سال حتی اصل پولشم نمیدیم بهش. بهترین راه کسبو کار هست والا
دوست عزیز جلوی ضرر را هر موقع بگیری منفعته.متاسفم برات این مشکل به وجود اومده ولی اگه اونطور باشه که میگین بهتره سرمایت را ازش خارج کنی