سایت فری بیت کوین

سلام و خسته نباشید خدمت همگی. امیدوارم که مدیر سایت پیام بندرو درج کنه . و اقدام به حذف ان نکند. بنده تمام روش هایی که میشه قوانین سایت فری بیت کوین رو دور زد (به عبارتی سایت رو هک کرد) تست کردم و در حال حاضر بهترین روشی که میشه اینکار رو انجام داد ، فهمیدم . ولی این روش نیاز به کمک دسته جمعی داره . افرادی که مشتاق هک کردن این سایت هستند به ایدی تلگرامی زیر پیام بدهند تا روش رو به اونها بگم و با هم بتونیم یه کارایی رو انجام بدیم. تشکر از همگی

افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

سلام

وقتی این پست رو خوندم خیلی متاسف شدم، خواستم چیزی ننویسم اما نتونستم.

نمیدونم به کجا (ناکجا) داریم میریم که اینطور با افتخار میایم میگیم راهی برای هک کردن یک سایت پیدا کردیم!که این مصداق بارز د…ی هست.

و جالب اینجاست که برای د…ی خودمون به دنبال همدست هم میگردیم. واقعا چه چیزی پیش خودمون فکر میکنیم؟ شاید فکر میکنیم فلان سایت به یک منبع نامحدودی از ثروت متصل هست که متعلق به همه ست!

ولی اینطور نیست، مدیر سایت فری بیتکوین حتما با تلاش و پشتکار تونسته چنین سایت موفقی رو ایجاد کنه و به هیچ منبع ثروت همگانی هم متصل نیست که افراد بیان از طریق نامشروع  از این سایت یا هر سایت دیگه ای پول بدست بیارند.

حتی میدونم سایت دیگر این گروه که فری دوج کوین هست هیچ سودی برای مدیرش نداره و درآمدش بطور کامل به کارهای خیریه اختصاص داده میشه.

ولی من امروز فهمیدم علاوه بر سایت های اسکم، انسان های اسکم هم وجود دارند. البته اعتقاد دارم اکثریت دنیا از افراد درستکار تشکیل شده.

کاردان پاسخ داده شده در 28-10-1397.
    افزودن نظر

خانم پیران من هم کاملا با نظر شما موافقم.

کاردان پاسخ داده شده در 28-10-1397.
    افزودن نظر

واقعا  جای تاسف داره  …….

مشاور پاسخ داده شده در 28-10-1397.
    افزودن نظر

فری بیتکو حقه بازه. حقشه هرچی سرش بیارید

دانشجو پاسخ داده شده در 30-10-1397.
    افزودن نظر

سلام و خسته نباشید خدمت تمام کاربران . نظرات همتون جالب بود بماند که یک هفته از انجمن محروم شدیم به خاطر این پست . یه داستان واقعی بهتون میگم و بعد خودتون فکر کنین روش.

من در حال حاضر دانشجوی ارشد مهندسی مخابرات سیستم هستم . در دورانی که دبیرستان میرفتم ، دانش آموز درس خون و زرنگ کلاس بودم .توی آزمون هایی که برای سال چهارم دبیرستان میدادم (قلم چی )توی رتبه بندی کلاسی همیشه نفر دوم یا سوم و یا به ندرت نفر اول میشدم .  ولی نفر اول کلاسمون همیشه اکثرا اول بود . منم تمام آرزوم این بود که جاشو بگیرم . حالا نفر اول کی بود ؟

نفر اول دوست صمیمی من بود هر وقت بعد امتحان میپرسیدم چیکار کردی امتحان رو ، میگفت خیلی بد دادم  . افتضاح بود . . . منم همیشه حرفاش رو باور میکردم .

نفر اول نمیشدم چون خیال میکردم نفر اول امتحانش رو گند زده و من قطعا اول میشم . تلاشمو متوقف میکردمو اون توی این مدت تلاشش رو دو برابر میکرد برای ازمون بعد. این میشد که من همیشه نفر دوم یا سوم میموندم .

نکته جالبش این بود که بچه های به اصطلاح ته کلاس (اوناییکه درس و رتبه و… براشون فرقی نداشت و براشون فقط قبولی ملاک بود ) همیشه هر سوالی رو که گیر میکردن از این شاگرد اول میپرسیدن و اون هم طوری وانمود میکرد که نه درس براش مهمه و نه اینکه هدفشون چیه … به نوعی دوست داشت انگیزه درس خوندن رو از بچه ها بگیره . به هر حال شاید از بین اون ته کلاسی ها دو نفرشون اگر واقعا یک جرقه کوچیکی ته ذهنشون زده میشد که من میتونم الان اونا جاشو میگرفتن و زندگیشون ازین رو به اون رو میشد.

من یک ماه قبل کنکور رابطمو باهاش به کل قطع کردم . بعد کنکور دیدمش . گفت رتبم اصلا خوب نمیشه . ریاضیو گند زدم فیزیک افتضاح بود . … منم هیچی نگفتم بهش .

ازم پرسید تو چ کردی؟ عین همیشه بهش حقیقت رو گفتم . گفتم خیلی عالی بود . بهتر ازین نمیشد .

و رتبه ها که اومد . من شدم رتبه 276 اون شد رتبه 599 .

داستان نگفتم که وقتتون رو الکی بگیرم . بنظرم ادم اگه توی زندگیش هدف داشته باشه برای هدفی که داره بجنگه حتی اگه کل بچه های ته کلاس محلش نذارن و به عنوان یه انسان موفق بهش نگاه نکنن ، حتی اگه نفر اول کلاس امید واهی بهت بده تا تو رو از هدفت دور کنه ، بازم باید برای رسیدن به هدفت تا ثانیه اخر بجنگی .

نظرات همتون برام قابل احترامه . اما یه چیزیو خیلی خوب میدونم اونم اینکه عده زیادی از دوستان و اشنایان و افرادی که من نمیشناسمشون با طناب من رفتن توی چاه این سایت . (بحث شرط بندی سایت و پول ریختن و باختن و…) . خودتونم خوب میدونین که شرط بندی سایتش اصلا منطقی نیست و به نفع سایت هست . بماند که الگوریتم هش دهی سایتش هم بعد مدت زیادی به طرف سود بیشتر سایت و باخت کاربرا میشه . و بازم همتون خوب میدونین (ته دل هاتون . البته اگه شاگرد اول کلاس نباشید) که این سایت بنگاه خیریه نیست که عوایدش بره صرف کارهای خیریه بشه. ببخشید اینقدر واضح میگم سر تا پای سایت قماره . نه خیریه هست و نه ادمینش به منبع ثروتی وصل هست منبع ثروتی که دوستمون گفتن جیب من و شماست  که سایت فری بیت کوین به اون چشم دوخته.

من خودم تا حالا  یک ریال پول به این سایت برای شرط بندی از خودم ، واریز نکردم و نخواهم کرد . ولی به عشق اوناییکه انداختمشون توی چاه ، هدفم فقط و فقط یک چیز هست . اونم اینکه این سایت رو یه روزی بتونم هکش کنم . و مطمئنم این کار رو تا نهایت تابستون امسال انجامش میدم . پولایی که از دوستان و اشنایان و زیرمجموعه هام خورده ، تا قرون آخرش ازشون میگیرم و بعد برای همیشه از این طور کارها میکشم کنار.

در مورد این پستی هم که گذاشتم فقط و فقط هدفم این بود که ببینم چ افرادی ازین سایت کینه دارن و سرشون کلاه رفته  وگرنه هک کردن سایت با یه سری دوره های آموزشی هک و نفوز خیلی راحت انجام میشه و نیاز به آدم نداره .

تازه وارد پاسخ داده شده در 07-11-1397.
    افزودن نظر

میبخشید دوست عزیز شما خودت داری میگی خودم یک ریال هم واریز نکردم ولی بقیه را …..

از شما که تحصیل کرده هم هستی بعیده

مثل این که من بگم به شما بیا برو توی این چاه ولی شما بگی نمیرم ولی حالا یک سری از دوستام را دعوت میکنم بیا ن برن تو چاه

اشتباه از خودتون بوده وگرنه ما و خیلی از دوستان روش کار این سایتها را میدونیم

حالا برای جبران هم میخوای این کار را بکنی … چی بگم مثل یک سری از سایتهای کلیکی که کاربرای ایرانی را به خاطر همین زرنگ بازی های بعضی از دوستان بهشون سخت گیری میکنن

حالا خود دانی

مشاور پاسخ داده شده در 07-11-1397.
    افزودن نظر

آقای سلحشور اول اینکه ربط داستانتون رو به موضوع بحث متوجه نشدیم

دوما ما نگفتیم فری بیتکو درآمدش رو به خیریه میده، بلکه گفتیم فری دوج کوین این کار رو میکنه.

سوما سایت فری بیتکو شرط بندی نداره و اون فقط یک بازی hi-lo هست که انجام میدید.

چهارما همون بازی hi-lo که شما بهش میگید شرط بندی قوانین و احتمالاتش از قبل توسط ادمین توی سایت توضیح داده شده و خود ادمین گفته که شانس شما برای برد در این بازی47.50 درصده(در قسمت WIN CHANCE)، خب این از قبل مشخص شده که شانس برد بیشتر با سایته نه کاربر، پس اگر شما یا آشنایان شما اومدن توی این بازی شانسشون رو امتحان کردن و موفق نشدن از قبل شرایط رو میدونستن و اگر هم نمیدونستن این دیگه مشکل ادمین سایت نیست.

پنجما حرف شما رو به همون داستانتون تشبیه میکنم، مثل این هست که اون دوستان ته کلاس نشین شما بیان بعد از کنکور که مثلا قبول نشدن، به قلم چی بگن شما پول ما رو خوردید چون ما در کنکور قبول نشدیم! و از قضا شما قلم چی رو به دوستان ته کلاس نشینتون معرفی کرده بودید و حالا شما عذاب وجدان بگیرید که من قلم چی رو بهشون معرفی کردم! در صورتیکه حقیقت اینه که خود اونها موجب شکست خودشون شدن.

بنابراین و در آخر، هر کسی مسئول کارهای خودشه، چون خدا به هر فرد قدرت تفکر داده و شما مسئول برد و باخت افراد دیگه نیستی، حتی اگه شما یک موردی رو به اونها معرفی کرده باشید

کاردان پاسخ داده شده در 07-11-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید