دریافت آپدیت رایگان پکیج تغییر آی پی
سلام خدمت پشتیبان کلیکسوری
من هم پکیج تغییر آی پی به 25 کشور رو ازتون خریده بودم هم پکیج تغییر آی پی به تمامی کشورها.
1 ساعت پیش از طرف شما برام sms اومد که برای دریافت آپدیت رایگان پکیج های خریداری شده خود، به بخش انتهایی وبسایت کلیکسوری (باکس دریافت آپدیت) مراجعه کنید منم رفتم و اونجا شماره مو زدم ولی فقط آپدیت رایگان پکیج 25 کشور برای دانلود بود و پکیج تمامی کشورها نبود
لطفا پیگیری کنید.
درود.
کاربر گرامی آپدیت های جدید برای تمامی کاربرانی که خرید انجام داده اند فعال شده است، ممکن است شما برای خرید پکیج تغییر آی پی به تمامی کشور ها از اطلاعات متفاوتی استفاده کرده باشید، به عنوان مثال شماره موبایل دیگری را در فرم خرید خود وارد کرده باشید.
بنابراین اگر شماره دیگری دارید آن را نیز امتحان کنید و در صورتیکه باز هم موفق به دریافت آپدیت پکیج خریداری شده خود نشدید، میتوانید به بخش پشتیبانی از خدمات در برگه تماس با ما، تیکت ارسال کنید تا سوابق خرید شما را بررسی و مشکلتان را برطرف کنند.
با احترام – پشتیبان کلیکسوری
سلام
منم پکیج 25 کشور رو خریده بودم ولی برام اس ام اسی نیومده هنوز!
درود.
کاربر گرامی، پیام کوتاه بصورت خودکار برای تمامی کاربرانی که پکیج های تغییر آی پی را خریداری کرده اند ارسال شده است،ولی ممکن است به دلیل پوشش آنتن دهی شبکه سیم کارت شما این پیام با تاخیر به گوشی شما برسد.
با این حال توجه داشته باشید که ملاک دریافت آپدیت های جدید، دریافت پیامک نمیباشد و ارسال پیامک صرفا به منظور اطلاع رسانی انجام شده است و ملاک دریافت رایگان آپدیت پکیج های تغییر آی پی سوابق خرید میباشد.
بنابراین تمامی کاربرانی که از تاریخ 24 دی 97 به قبل این پکیج ها را خریداری کرده باشند میتوانند به بخش انتهایی صفحات (فوتر) وبسایت کلیکسوری مراجعه کنند و با کلیک بر روی دکمه “دریافت آپدیت پکیج های تغییر آی پی” آپدیت رایگان پکیج خریداری شده خود را دریافت کنند.
لازم به توضیح است که، پیکج هایی که از تاریخ 24 دی 97 به بعد خریداری شده اند نیاز به دریافت آپدیت جدید ندارند، زیرا به صورت خودکار آپدیت جدید را در هنگام خرید دریافت خواهند کرد.
با احترام – پشتیبان کلیکسوری
ممنون
بله حق با شما بود من چند ماه پیش با یه شماره دیگه پکیج تمامی کشورها رو خریده بودم ولی فراموش کرده بودم
بازم ممنون از خدمات خوبتون تونستم آپدیت جدید هر دو پکیج رو دانلود کنم