سایت atishares

سلام دوستان سایت جدید atishares   وقتی میخایی  سرمایه گذاری کنی  خودش اتوماتیک حساب میکنه  من روی ده دلار زدم شد 110دلار اخر کار 110دلار به من میده و منظورش چی هست دقیق متوجه میشم این سودش ک خیلی بالاست ؟

تازه وارد سوال شده در 21-10-1397 در سایت های کلیکی.
افزودن نظر
  • 8 پاسخ(ها)

دوست عزیز اون قسمتی که شما 10 را وارد کردین منظورش خرید 10 تا سهم که هر کدام 10 دلاره  شما باید 1 را وارد کنید

مشاور پاسخ داده شده در 21-10-1397.
    افزودن نظر

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 21-10-1397.
    افزودن نظر

شما اول از همه یه مبلغی پول واریز کن به اکانت به نسبت تعداد سهامی که میخوای بگیری

بعد تو قسمت :

• خونه ای که خالیه تعداد سهامی که میخوای را وارد کن و خرید را بزن البته اگه پلن هم میخوای بگیری اول برو پلن بگیر بعد سهام را بخر

تو پلن استاندارد هر سهم که 10 دلار قیمتش هست بعد از 100 روز میشه 11 دلار

مشاور پاسخ داده شده در 21-10-1397.
    افزودن نظر

ممنون دوستان از راهنمایتون

تازه وارد پاسخ داده شده در 22-10-1397.
    افزودن نظر

ایمان داداش چقدر سرمایه گذاشتی تو عطی شیر؟ سودش تو بلند مدت واقعا عالیه . منو وسوسه کرده 500 دلار بزنم اما نسبت به شرایط اخیر گروه عطی و اینکه تازه وارده این سایت منو مردد کرده

تازه وارد پاسخ داده شده در 22-10-1397.
    افزودن نظر

200 دلار سهام و 15 دلار پلن سوم گرفتم

مشاور پاسخ داده شده در 22-10-1397.
    افزودن نظر

منم توکل بر خدا همین مقدار سرمایه گذاشتم البته 50 روز دیگه اگه اوکی بود 300 تا دیگه میزنم

یه سایتی مثل این معتبر سراغ دارید که سهامی باشه؟ اسکارلت هم داره مثل اینکه اما بهش اعتماد ندارم الان یک روز بیشتر شده به تیکتم جواب ندادن.

یه همچین سایتی مثل عطی شیر سراغ دارید معتبر باشه؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 23-10-1397.
    افزودن نظر

سایتهای اینجوری زیادن ولی زیاد نمیشه اعتماد کرد بهشون فقط مبلغ پایین باید گذاشت

تو این سایت هم من یک بار گذاشتم و واریز کرد coinzinc.com ولی دیگه نزاشتم نمیدونم الان اوضاعش چطوریه

مشاور پاسخ داده شده در 23-10-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید