افتتاح حساب پرفکت مانی

سلام  ۳تا سوال داشتم.

خواستم بپرسم الان که شرکت مخابرات قبض تلفن نمی ده و گاز و آب بنام من نیست و مشترک کل آپارتمان هست قبض برق فقط دارم که بنام من نیست می تونم از قبض برق استفاده بکنم برای افتتاح حساب پرفکت مانی؟

فکر می کنم بیشتر از ۲ماه از صدورش گذشته عیبی نداره؟ 

با کارت ملی میش حساب باز کرد؟

این ۳ تا سوال جواب بدین من اقدام می کنم برای افتتاح حساب ممنون

افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

سلام

دوست عزیز تا جایی که من یادمه نیازی به ازاعه ی قبض نیست

و همچنین .شما میتونید از کارت ملی استفاده کنید

دانشجو پاسخ داده شده در 18-10-1397.
    افزودن نظر

حساب پرفکت مانی میتونی بدون قبض افتتاح کنید. ولی برای وریفای کردنش اگه لازم بدونی وریفای بشه باید از کارت شناسایی و قبض استفاده کنید.

اصلا احتیاجی به داشتن قبض نیست. در قبض هامون که فارسی نوشته و اصلا به درد اونها نمیخوره. (همینطور کارت ملی) باید خامش را گیر بیارید و با فتوشاپ اصلاعات را وارد کنید. خواهش میکنم قبل از پرسیدن سوال کمی راجب موضوع در اینترنت تحقیق کنید.

همین سایت کلیکسوری آموزش وریفای حساب پرفتک مانی را به صورت یک فایل ویدیویی میفروشه

دانشجو پاسخ داده شده در 19-10-1397.
    افزودن نظر

درود.

کاربر گرامی آقای سروش مددی، سوال تکراری شما از انجمن حذف گردید (لطفا قوانین انجمن را در اولین فرصت به طور کامل مطالعه بفرمایید)

اما در پاسخ به سوال شما و برای آگاهی همه کاربران، برای افتتاح حساب پرفکت مانی نیازی به ارائه مدارک نمیباشد، ولی برای تایید و وریفای آن باید مدارکی جهت تایید هویت و آدرس به سایت پرفکت مانی ارائه دهید.(مدارک به زبان فارسی مورد تایید سایت پرفکت مانی نمیباشد)

از طرف دیگر با توجه به موارد متعددی که به ما مراجعه شده است، پیشنهاد میکنیم هرگز در مدارک خود دست نبرید و به اصطلاح با فتوشاپ در آن تغییرات ایجاد نکنید. در سال های قبل شاید کاربران با چنین اقدامی قادر به وریفای حساب خود بودند، اما به دلیل اینکه مدارک تقلبی بسیاری از سوی کاربران ایرانی به سایت پرفکت مانی ارسال شده است، حساسیت این سایت نسبت به ایرانیان تشدید شده است و این اقدام مخاطراتی را برای حساب کاربری شما به همراه خواهد داشت و حساب شما در بخش وریفای برای همیشه غیر فعال میگردد.

ضمن اینکه آموزش ارائه شده در کلیکسوری به صورت تصویری و رایگان میباشد که میتوانید با کلیک بر روی این لینک این آموزش را مطالعه بفرمایید.

علاوه بر آن اگر قادر به وریفای حساب خود نباشید میتوانید انجام آن را به کلیکسوری بسپارید.

مدارک مورد نیاز: پاسپورت یا کارت ملی به همراه یکی از قبوض محل سکونت ( نوع قبض، مالکیت قبض یا نام مندرج بر روی آن مهم نمیباشد)

با احترام – پشتیبان کلیکسوری

پشتیبان پاسخ داده شده در 19-10-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید