استفاده از HTMLدر سایت های کلیکی

سلام وقت بخیر

دوستان من در یک سایت کلیکی به اسم Star-clicks سرمایه گذاری کردم و اکانت طلایی خریدم

نحوه ی کارش اینطوریه که 30 دلار پرداخت کردم و اکانت طلایی خریدم .روزانه دوروبره 100 تا اگهی برام میده که باید روشون کلیک کنم و برای هر کلیک1  سنت میگیرم و همچنین یک کد اچ تی ام ال بهم داده که میتونم ازش استفاده کنم و برای هر کلیکی که بخوره 1 سنت در آمد داره برام

من کلیکای روزانه ی خودم رو میزنم ولی نمیدونم از اون کد اچ تی ام ال چطور بایذ استفاده کنم.من وبلاگ ندارم

شما راهی بلدین؟من میخوام یک بنری در یکی از سایت های کلیکی باشه که به جای لینک بشه از کد اچ تی ام ال استفاده کرد

شرمنده طولانی شد.لطفا اگر راهی میدونین بهم بگید ممنون

افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

سلام.

این سایتی که ازش میگید جدیده و با پلنی که گفتید به احتمال بسیار زیاد بعد از چند ماه اسکم میشه و شایدم باشه.

اما اون کدی که میگید توش باید 2 تا آدرس داشته باشه که یکی برای بنره و یکی لینک هدف، اونها رو از کد کپی کنید و هر جا میخواین بزارید

نوآموز پاسخ داده شده در 18-10-1397.
    افزودن نظر

دوست من. گول سایت استار کلیکس را نخور. اسکم هست. من در اون با ساتوشی اکانت گلد خریدم ولی اکانت گلدم رو فعال نکرد. هرچی تیکت زدم ربات جوابم میداد که در سایت ساپورت ما جواب خود را پیدا کنید تا دیگه از پشتیبانی ناامید شدم.
    از همون اول که تبلیغ هاش ندیده میبستم و پولشون را به حسابم منظور میکرد بهش شک کرده بودم

دانشجو پاسخ داده شده در 18-10-1397.
    افزودن نظر

ازراهنماییتون ممنونم

والا من خودم هم در اسکم بودنش شکی ندارم.ولی چه میشه کرد من ماه پیش 20 دلار برای اکانت طلا پرداخت کردم و فکر میکردم میتونم از پرداخت خودکار سایت استفاده کنم ولی برای پرداخت خودکار باید حساب پی پال داشته باشم و من ندارم

بنابر این برای اینکه پولم را بگیرم باید موجودیم 50 دلار بشه

میدونم به احتمال خیلی زیاد اسکم خواهد بود ولی بازم میخوام شانسمو امتحان کنم شاید سرمایم رو بتونم از توش بکشم بیرون

امروز هم مجبوری 30 دلاربرای تمدید ماهانه ی اکانتم دادم البته از موجودی  خود اکانت

دانشجو پاسخ داده شده در 18-10-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید