استراتژی برای neobux
سلام و عرض ادب
از دوستان با تجربه تو سایت نیوباکس یه خواهشی داشتم که منو راهنمایی کنند درباره فعال کردن یا نکردن اتو پی
الان میانگین من با 500 تا رفرال با پلن گلدن 0.7 هست. این میانگین بدون اتوپی دقیقا پول رفرال هارو فقط درمیاره. اگر اتوپی رو روشن کنم حدود 20 الی 25 دلار هر ماه برا من سود میده.
اما یک موردی هست این وسط. من صفحه رفرال هارو به ترتیب نزدیکترین تاریخ انقضا مرتب کردم. یعنی اونایی که همین امروز فردا یک ماهشون تموم میشه برام اول بیاره. حدود 70 درصد از این رفرال هایی که تو صفحه اول اومده برام نیاز به این دارند که یا تمدید نشند. یا بازیافت بشند. یعنی میانگین این رفرال ها از 0.7 هم کمتره .بعضیا هم حدود 0.2 هست و …
حالا وقتی رفرال هارو به ترتیب دورترین تاریخ انقضا مرتب میکنم ( یعنی اونایی که بیشتر از همه تا تاریخ انقضاشون مونده اول بیاره ) 70 درصد از رفرال ها میانگین ایده ال دارند. یعنی سود ده هستند.
اینجا یه نتیجه گیری میشه کرد. رفرال های کهنه که خریدیم بیشتر از 70 درصدشون کم کار هستند و تو زیان دهی هستند و رفرال هایی که تازه خرید کردیم یا تمدید کردیم بیشتر از 70 درصدشون تو سوددهی هستند.
الان من کاملا گیج شدم اتو پی رو فعال کنم یا نکنم. بنظر خودم اگر فعال بشه اون 15% که تخفیف میده بهمون بیشتر از تخفیفش باید برای بازیافت رفرال های زیانده پول بدیم. یا غیر اینه؟
امیدوارم بتونم راهنمایی درستی داشته باشم.
رفرالها در نئوباکس بعد از مدتی کمکار میشن. اگه میانگینشون خیلی پایین اومد مثل همین 0.7 باید بازیافت بشن
البته اگه میانگینش پایین اومده ولی همین روزها کیک کرده که باز نگهدار و تحت نظر بگیر.
الان شما رفرالهات دارند منقضی میشن. اگه بخوای نگهشون داری باید تمدید 15 روزه یا یکماهه کنی ولی بعدش باید برای بازیافتش با رفرال جدید هزینه کنی. شاید بهتر باشه بزاری تاریخ اجارشون تمام بشه و رفرال جدید دوباره بگیری
من قبلا به دوستی در اینجا گفته بودن آتوپی را فعال نکن. ولی اشتباه کردم. بهتره فعال باشه. ما درهرصورت باید رفرال کم کلیک را بازیافت کنیم پس تمدیدی که آتوپی میکنه انگار به حساب رفرال جدید منظور میشه. پس بودنش بخاطر تخفیفی که میده بهتر نبودنشه. ولی مشکل اصلی همینجاست که اینهمه آتوپی را به جیب رفرال کم کلیک ریختی و حالا داره تاریخ اجارش تمام میشه و ترجیه میدی تمام بشه و رفرال جدید بجاش بگیری
منکه متوجه نشدم.
اتو پی یه ایراد داره اونم اینه رفرال های کم کار الکی هر چند روز یکی دوتا کلیک میزنن و باعث میشه تمدید بشند برای یه مدت دیگه و تاریخ انقضاشون به این نزدیکی ها نمیرسه که بزاریم رد بشه.
من کلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم اصلا
تو بخش امار نیوباکس یه بخش برای اتو ریسایکل وجود داره. کسی میدونه اینو چطوری میشه تنظیم کرد؟
اتوریسایکل اگه رفرالی 14 روز هیچ کلیکی نکنه خود سایت بدون هیچ هزینه ای اون رو جایگذین میکنه