یک پیشنهاد با سود دهی بالا

دوستان و همراهان عزیز یک روش سود ده در سایتSprizads پیدا کردم و خواستم با شما در میان بذارم دوستان این روش برای افرادی هست که میخوان تمدید بلند مدت کنن و سرمایه گذاری حداقل80  دلار لازم داره. همانطور که میدونین سایت اسپرایزادز یک قابلیت داره به اسم خرید دایرکت رفرال (در سایت های دیگر هم هست ولی قیمتش بالاست به صرفه نیست)

در این سایت شما میتونین با 1 دلار یک دایرکت رفرال خرید کنید که تعداد  کلیک هاش در هفته بالای  40 است.(توجه کنید که من منظورم اجاره ی رنت رفرال نیست)

فرض کنید شما 50 تا رفرال میخرید به مبلغ 50 دلار وحد اقل  پلن گلد 90 روزه اسپرایز ادز  رو به مبلغ 32 دلار میخرید (کمتر از گلد سود دهی خوبی نداره)

در پلن گلد ارزش کلیک هر دایرکت رفرال 0.005 است. پس ما خواهیم داشت:

10=0.005*40*50

50 رفرال که خرید کردیم در هفته 10 دلار سود دادن که در هر ماه میشه 40 دلار

بعد از کسر هزینه ی پلن ماهانه 30 دلار سود می مونه.

شما میتونین با درآمد هاتون رفرال بخرید و در آمدتون رو چند برابر کنید. خوبی که این روش داره اینه که فقط یک بار هزینه رفرال میدین و بعد ازین که رفرال ها پول خودشونو در آووردن تا زمانی که سایت باز هست شما سود میکنین ازش و لازم نیس  ماهانه هزینه کنید برای تمدیدش

امید وارم خوشتون بیاد .روز خوش

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

ایا میتوان مطمئن بود تعداد کلیک رفرال های مستقیم در طول زمان بلند مدت  ثابت میماند

نوآموز پاسخ داده شده در 04-10-1397.
    افزودن نظر

جالب بود ممنون

تازه وارد پاسخ داده شده در 04-10-1397.
    افزودن نظر

سلام

خیر ثابت نمی ماند چون برخلاف رفرال های اجاره ای که ربات هستن و روزانه تعداد مشخصی کلیک میکنن

دایرکت رفرال ها افراد حقیقی هستن و امکان کم و زیاد شدن کلیک وجود دارد

طبق گفته ی پشتیبانیشون دایرکت رفرال هارو از بین افرادی انتخاب میکنن که در روز های گذشته حد اقل 40 کلیک زده باشن در طول هفته

ولی در آینده نمیتوان گفت که باز هم میزنن یا ن

ولی احتمالا امکان بازیافت و عوض کردن غیر فعال هاش  وجود داره

من به پشتیبانیشون تیکت زدم و منتظر پاسخشون هستم

پاسخشون هر چی باشه بهتون خبر میدم.

دانشجو پاسخ داده شده در 04-10-1397.
    افزودن نظر

پاسخ پشتیبانی

Hello,
    there isn’t a precisely profit because Direct referrals, unlike Rented referrals, are real people.
    Unlike Rented Referrals they don’t expire, but if someday people will stop to click, then it will be not our responsibility.
    1 $ is a very cheap price, recycling them or modify them is something that I can’t do with this script.
    Regards,
    Admin

مخلص کلامش اینه که دایرکت رفرال های خریداری شده  اگر بعد از مدتی کلیک نکنن قابل تعویض یا بازیافت نیستن. زیرا قیمت بسیار پایینی دارن و سود بسیار بالا

دانشجو پاسخ داده شده در 05-10-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید