تعداد کلیک های رفرال ها در سایتsprizads

دوستان کسی میدونه در حالت استاندارد سایت (اسپرای ادز)رفرال ها روزانه چند تا کلیک میزنن؟؟یکی از دوستان میگفت رفرال هاش رباتن و نیاز به بازیافت ندارن این درسته؟؟اگه تو پلن های دیگه هم میدونین چنتا کلیک میزنن ممنون میشم بهم بگین.خیلی مهمه برام با تشکر

افزودن نظر
  • 12 پاسخ(ها)

سلام. من اکانت دایموند دارم. رفرالهام رباط هستند و روزی 9 کلیک میکنند. گاهی تک و توک ده و یازده هم میشن

دانشجو پاسخ داده شده در 24-09-1397.
    افزودن نظر

خیلی ممنون اینو میخواستم مطمعن بشم.پس تو پلن های پایین تر هم 7 – 8 تا کلیک میشه دیگه درسته؟

افزودن نظر

بله احتمالا. کل هیکل sprizads به عطی کلیکس می ارزه

افزودن نظر

آره ولا .عطی کلیکس اصلا به صرفه نیست.من 5 روز پیش 50 تا رفرال اجاره کردم الان نگاه کردم تو این پنج روز بیشترینشون10 تا کلیک کرده و 1و نیم سنت سود داده بهم. در حالی که اگه توی اسپرایزادز اجاره میکردم هر کدوم دوروبره 3و نیم سنت سود میدادن بهم .

یه ویژگی دیگه ی اسپرایز ادز نسبت به سایتای دیگه اینه که حتی اگه اکانتتو ارتقا ندی هم میتونی درخواست واریز بدی در حالی که بیشتر سایتا محدود کردن که باید ارتقا بدی حسابو بعد برداشت داشته باشی.(البته هزینه ارتقاش هم خیلی کمه نسبت به سایتای دیگه)

افزودن نظر

بله کاملا درسته. شیفته نظم آرامش ذهنی که در اسپرایز ادز دارم شدم ولی پول و درامدش اصلا به پای نئوباکس و نورکلیکس نمیرسه

افزودن نظر

دوست من آقا محسن شما که شیفته سایت sprizads هستی من خودم تو این سایت فعالم ولی برتری از نظر درآمد RR ندیدم به خاطر اینکه در تمام پلن ها ارزش هر کلیک RR تو این سایت 0.001 دلاره که من الان تو پلن  Diamond  در بهترین حالت 9 تا کلیک میکنن که میشه 0.009 دلارالبته همیشه این مقدار کلیک نمیزنن از 7 تا میزنن تا 9 تا  در حالی که توی aticlix  با 2 تا کلیک 1 سنت درآمد داره  تنها برتری این سایت فعلا قیمت پلن هاش هست که تخقیف خورده

البته توی aticlix  اگه هزینه بیشتر ی برای پلن میدی از اونطرف ارزش کلیکشون بیشتر میشه ولی توی  sprizads  تمام پلن ها یکی هست و فقط نوع فیلتر RR فرق میکنه که به نظر من از Diamond به بعد سود دهی خوبی داره در کل من چون توی هر دو فعال هستم بی انصافیه که بگین کل هیکل sprizads به عطی کلیکس می ارزه و به دلیل اینکه یک سری از دوستان فکر میکنن من تبلیغ یه سایت خاص را میکنم گفتم بد نیست که اینجا این دو سایت را یه مقایسه ای کرده باشم .(هر دو خوبن ……)

حالا به هر حال توی هر سایتی که کار میکنی امیدوارم موفق باشی

مشاور پاسخ داده شده در 24-09-1397.
    افزودن نظر

حرفتون درسته.خوب منهم کنار دایموند اسپرایز گلد یکساله عطی را دارم.
    میانگین کلیک رفرالهام 1.3 تا 1.7 هست. بسیار هم زیرمجموعه های کلیک نکن دارم که مدام باید غربال بشن. در اسپرایز آرامش داریم نیاز به غربالگری نیست.
    توجه کنید من 150دلار دادم گلد یکساله عطی گرفتم که بتونم 1500رفزال داشته باشم و برام نهایت میانگین 1.7 یا همون 0.0085 دلار درآمد داشته باشند
    تازه با کلی فعالیت در تمام بخش های عطی کلیکس که منو کاربرفعال حساب کنه
    ولی در اسپرایز با دیدن روزی 4 تبلیغ رفزالهام 9تا کلیک که میشه 0.009 را به حسابم میریزند که راحت هم میتونی Autopay را روشن بزاری. همه اینها با اکانت دایموند به ارزش 85دلار و 2000 رفرال
    حالا شاید گلد 6 ماهه عطی بهتر باشه ماینگین کلیکهاش. نمیدونم.

افزودن نظر

اقا محسن نور کلیکس رو نمیدونم ولی نئوباکس من تحقیق کردم بیشتر کاربرا ازش شاکی بودن.میگن تازیگیا رفرال هاش اصلا کلیک مناسبی ندارن.باید دایرکت رفرال داشته باشی تا به سود برسی

افزودن نظر

نه اینطور نیست. خیلی خوبه. شما 100تا رفرال میگیری. 60تاش میانگین 2 کلیک میکنند. 40تاش بدرد نمیخوره. اون 40تا رو عوض میکنی ایندفعه تحت نظر میگیریشون 25تاش خوبند 15تاش باید تغییر پیدا کنه.به مرور طی مدتی کوتاه میانگین لااقل دو کلیک به ازای هر کلیک 1 سنت را از هر زیرمجموعه داری

افزودن نظر

در کل . عطی کلیکس اصلا در اوایل در امد خوبی نداره.مثلا اگه یک نفر 50 تا رفرال در پلن استاندارد داشته باشه در بهترین شرایط با میانگین کلیک 2 هفتادو پنج سنت سود میکنه تازه اگه اتو پی روشن باشه .ولی در چنین شرایطی سایت اسپایرادز دوروبره1.8 دلار سود میده یعنی بیشتر از 2 برابر عطی کلیکس

افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید