سایت twickerzرو نمیتونم باز کنم
سلام و خسته نباشین دوستان الان تقریبا یک هفته ای میشه که نمیتونم سایت twickerz رو باز کنم همیشه با کامپیوتر وارد این سایت میشدم که اواخر دیگهسایت رو که میخواستم باز کنم دوستان دقت کنین هنوز به مرحله login نرسیدم کلا من وارد این آدرس که میشم اصلا باز نمیشه به این آدرس www.twickerz.com گفتم شاید اشکال از کامپیوتر منه با تبلت هم نمیتونم سایت رو باز کنم باز نمیشه آیا شماهم نمیتونین وارد این سایت بشین الان نگرانم که یه هفته نتونستم وارد اکانتم بشم و فعالیت کنم ازحاییم نمیدونم مشکلی برای سایت پیش اومده یا ن دوستان شما در چه حالی هستین ؟
دوست عزیز با فیلتر شکن تست کردم باز شد اگه فیلتر شده باشه خیلی برای شما بد میشه چون آی پی تون بهم میریزه اگه دیگه سایت با تغییر آی پی مشکل نداشته باشه
اه آخه چرا باید فیلتر بشه دلیلی برای فیلترش هست آیا ؟ اگه فیلتر بشه یعنی دیگه ارزش فعالیت کردن رو نداره پس درسته
ارزش دار بودنش یا فیلتر شدنش رو نمی دونم ولی مبنای بیشتر سایتهای کلیکی روی آی پی هست و اینکه حتی اگه آی پی شما عوض بشه مثلا تغییر adsl خونه حداقل 24 تا 48 ساعت از ورود به سایت باید جلوگیری کنید تا اکانت مسدود نشه حالا سایت شما رو نمیدونم مبناش چیه
دوست خوبم به نکته خیلی خوبی اشاره کردی یه سوال دارم ازت قشنگ جوابمو بده خیلی برام مهمه من الان 5 سالی میشه که تو خونه از اینترنت adsl استفاده میکنم به جز adsl از نتدیگه ای استفاده نمیکنم مثلا اینترنت یه شرکت دیگه یا همراه اول یا ایرانسل هیچکدوم فقط شرکت کخابرات adsl استفاده میکنم 150 گیگ ماهانه 25 هزار تومن خیلی خوبه گرچه شاید خیلیا از سرعتش راضی نباشن اما من به مشکل برنخوردم کارامو قشنگ انجام میدم برای شماهم توصیه میکنم مثلا من 1 ساله دارم در یه سایت کلیکی کار میکنم به خاطر مشغله کاریه زیادم میبینم نمیتونم برسم این سایت رو میخوام وارد تبلتم بکنم و بدم به برادرم با تبلت هرروز فعالیت کنه با اینترنت خود خونه adsl وصل بشه به اینترنت و سایتی که من با کامپیوتر کار میکردم رو تو تبلت کار کنه آیا این یعنی تغییر آی پی ؟ آیا مشکلی برای اکانتم در سایت پیش میاد یا با خیال راحت میتونم این کارو انجام بدم یا اینکه ن با کامپیوتر شروع کردم باید با کامپیوتر برای همیشه ادامه بدم ؟
سلام طاهرجان
منم بیشتراز ده روزه که این مشکلو دارم. با نت ایرانسل نمیتونستم وارد بشم ولی با همراه اول مشکلی نداشت و کلیک هامو انجام میدادم. البته الان 4،5 روزه که اصلا نتونستم واردش بشم. چون نت همراه اول ندارم که چک کنم 🙂
فک کنم IP ات رو تغییر بدی درست بشه
خیلی وقته بیخیال این سایت شدم یه همچین ریسکی رو نمیتونم بر عهده بگیرم بخاطر همین رهاش کردم پول های خیلی زیادی تو اینترنت ریختم پای بعضی سایت ها اگه یروز اشتباه کنم و با آی پی دیگه وارد یکیش بشم برام بد تموم میشه