تمدید یک ساله ی رفرال ها در ATI CLIX

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز

سوالی که داشتم اینه که اگر من قبل از این که اکانتم رو ارتقا بدم در پلن اول 150 تا رفرال بخرم و اونارو سالانه تمدید کنم (0.08-35%=0.05)قیمت هر رفرال ماهانه5 سنت میشه که 150 تاش به صورت سالانه 90 دلار برام هزینه خواهد داشت.

در مرحله ی دوم اکانتم رو ارتقا بدم و 150 تا رفرال دیگه با قیمت ماهانه 13 سنت بخرم و اونو تا 1 سال تمدید کنم

(سنت0.09=0.13-35%)

150 تایی که من در پلن دوم به مدت 1 سال اجاره کردم شد 162دلار

پلن اول هم 90 دلار شده بود

الان من 300 تا رفرال دارم که کلیه هزینه هاش تا 1 سال پرداخت شده

بعد در مرحله ی سوم بیام یک پلن سود ده متل پلن طلایی (6 ماهه بخرم )و 85 دلار نیز به اون پرداخت کنم

300*(2 کلیک)*0.005*(30روز)=90

بعد اگه هزینه ی ماهانه ی اکانت که 14 دلار میشه رو کم کنم دوروبره   76   دلار ماهانه سود میکنم بعد از 3 ماه

دوستان شرمنده یه خورده طولانی شد خواهشا راهنمایی کنید که آیا این محاسباتم درسته؟؟آیا میشه رفرال رو در پلن 1 به قیمت پایین خرید و به مدت طولانی تمدیدش کرد و در پلن های سود ده بالا استفاده کرد؟؟

افزودن نظر
  • 10 پاسخ(ها)

درود

در مورد حسابی که انجام دادین تقریبا درسته فقط قیمت اجاره رفرال برای مثال در پلن اول 100 تا RR میشه 8 دلار ولی در پلن گلد میشه 21 دلار البته ارزش کلیک هاشون هم بیشتر میشه

بله شما میتونید در هر پلن قبل از ارتقا سقف RR را پر کنید و تمدید و سپس ارتقا بدین که این کار بسیار سود ده هست

مشاور پاسخ داده شده در 21-09-1397.
    افزودن نظر

دوست من. وقتت رو در اتی کلیکس طلف نکن. من پلن یکساله گلد دارم ماینگین 1.3 زیرمجموعه هام بهم میددن. فقط اجارشون با کلیک های خودم شاید در بیاد. تنها سودش در تمدید طولانی مدت هست. ولی بهتره بجای وقت گذاشتن و حرص خوردن در سایت اتی کلیکس و کلا مجموعه عطی, روی سایت نئوباکس و نورکلیکس سرمایه گذاری کنی. کمی هم اسپرایز ادز خوبه(چون زیرمجموعه هاش رباط هستتند)

دانشجو پاسخ داده شده در 21-09-1397.
    افزودن نظر

@ایمان

اره اونو میدونم. من فقط توی 2 تا پلن خرید میکنم یکی پلن اول که 100تا رفرال 8 دلار است بعد ازش 35درصد کم بشه توی تمدید سالانه میشه 5 دلارماهانه

و یکی هم پلن دوم که قیمت 100 تا رفرالش 13/5 دلار هست که اگه سالانه تمدید برنم و 35 درصد تخفیف داشته باشم 100 تا رفرال هر ماهش 9 دلار میشه

توی مرحله سوم هم فقط اکانتم رو ارتقا میدم به طلایی تا ارزش کلیکام زیاد بشه

افزودن نظر

من تو پلن گلد کار میکنم راضی هستم و مشکلی نداره میانگین کلیک رفرال هم خوبه البته خودم هم فعالیتم تو سایت خوبه

مشاور پاسخ داده شده در 21-09-1397.
    افزودن نظر

سلام آقا ایمان. ببخشید دوتا سوال داشتم:

میانگین کلیک رفرالهاتون حدود چنده؟

بجز تبلیغ های بخش view addvertisements دیگه تبلیغ های کدوم بخش ها را مشاهده میکنید؟

افزودن نظر

چرا اینجا پیامها رو پاک میکنند؟ بیخود نیست اینقدر سوت و کور هست

افزودن نظر

آقا محسن اگر پیامتون پاک شده باید برید و قوانین انجمن رو بخونید ببینید علتش چی بوده.

بعد اینجا یه سایت گفتگو یا چت نیست که همه دوستان هر لحظه آنلاین باشن با این حال خیلی از دوستانی که تجربه دارن لطف میکنن و میان به مشکلات کاربران دیگه پاسخ میدن باید کمی صبور باشید.

و اما آقای زمانی به نظر من بهترین کار اینه که تمدید های بلند مدت انجام بدید و همیشه قدم به قدم جلو برید و از پرش کردن پرهیز کنید. یعنی اگر قدم اولتون سود ده بود قدم بعدی رو بردارید. محاسبات همیشه روی کاغذ درسته ولی در عمل از جهات زیادی ممکنه روی نتیجه تاثیر بزاره.

کاردان پاسخ داده شده در 21-09-1397.
    افزودن نظر

میانگین کلیک  2.1  هست

من به غیر از view addvertisements

تو این قسمت ها هم هر روز فعالم

CLIX GRID

OFFERS4ALL

PTCWALL

MYADSWALL

من روی جذب دایرکت هم کار میکنم که خیلی خوبه

مشاور پاسخ داده شده در 22-09-1397.
    افزودن نظر

اقا ایمان من تازه پک گلدن فول گرفتم و 150 تا رفرال اجاره کردم

میانگینم 1 هست 😐

پیشنهادی دارید که من چه کاری بکنم؟ تیکت زدما اما جواب نمیدن هنوز. عجب گیری شده ها

یکی از دوستان به اسم داود میگفت من با 800 تا رفرال 280 دلار در ماه درمیارم. تو پک گلدن فول. میگفت دارم افزایش میدم اما به روش معمولی کار نمیکنم

هرکاری کردم نگفت چیکار میکنه. ایا روش دیگه ای هم وجود داره؟

نوآموز پاسخ داده شده در 26-09-1397.
    افزودن نظر

میانگین دقیق بعد از 15 روز مشخص میشه اگه اونایی که خیلی کم کار هستن را بازیافت کنید بهتر میشه

آگهی های خودتون هم کامل ببینید

این موضوع که میگم من احساس میکنم با جذب dr هم تو کلیک ها ی rr تاثیر داره برای من که اینطور بوده

مشاور پاسخ داده شده در 27-09-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید