فعالیت در Level 8 سایت paidverts
سلام. من به تازگی در سایت paidverts عضو شدم و در اون سرمایه گذاری کردم و به level 8 رسیدم. خواستم تجربیاتم را در اختیار دوستان قرار بدم. به ازای هر 1 دلار معادل 2400bap دریافت کردم. خودم را به 720هزار رساندم. مجموع تبلیغاتی که در روزز دارم الان دریافت میکنم به حدود 3.3 دلار میرسه ولی متاسفانه به عنوان مالیات تبلیغات 6600bap در روز از من کم میکنه. (در level 7 نصف این مبلغ حدودا کم میکرد ولی خوب تبلیغات کم ارزش تری هم میداد) که حساب کردم با 120bap که در روز بمن میده چیزی حدود 0.6دلار در روز درآمد دارم. (هدف این سایت بیشتر این هست که از درآمدت دوباره BAP بخری و خودت را در levelها ارتقاع بدی) اگه از اول این را میدونستم شاید در اون سرمایه گذاری نمیکردم. ولی فعلا چاره ای جز ادامه دادنش ندارم. دیگر دوستان هرچه خود صلاح میدانند
سلام
مهم این نیست که چه کارهایی رو باید انجام بدیم، مهم اینکه در نهایت ببینی درآمد داری یا نه
حالا شما با سرمایه ای که گذاشتی درآمد داری؟ یعنی سرمایت داره بر میگرده یا اینکه داری ضرر میدی؟
گفتم. جیزی حدود 0.6 دلار در روز درآمد دارم. یعنی بعد یکسال سرمایه خودم برمیگرده. تازه اگه بخوام در levelها پیشرفت کنم باید همین پول راهم باز سرمایه گذاری کنم و تبلیغ بخرم تا بتونم bap بدست بیارم. در levelهای بالاتر هم چیز خاصی نیست. هرچه ارزش تبلیغ ها بالاتر بره. مالیات تبلیغ هم بالاتر میره