اشتراک طلایی Aticlix
سلام. من در سایت عطی کلیکس سرمایه گذاری کردم. زیرمجموعه های اجاره ایم با وجود اینکه من همه تبلیغات را میبینم روزی دو کلیک فقط میکنند. هر کلیک هم 0.005 که خیلی به صرفه نیست. اشتباهی از من صورت داده که اینقدر مبلغ ناچیزه؟
برای این عضویت میانگین 1.8 خوبه برا شما اگه 2 تا کلیک میزنند که عالیه اینطور که میگین روزی 4 دلاربراتون در میارن
تمدید هم کردین یا نه ؟ اگه خواستید تمدید کنید حداقل 6 ماهه تمدید کنید با توجه به گلدن یکساله که گرفتین تا سود خوبی برگرده براتون
شما اگه 600 تا رفرال بگیری , 600*0.01=6 دلار در روز *30 مساوی 180 دلار در ماه . حال اگه اینها رو تمدید بلند مدت هم نکنی ماهانه 120 دلار برای تمدیددشونپرداخت میکنی ماهی 60 دلار برات میمونه ازش هزینه 150 دلار سالانه کم کنید بعد یکسال برات حدود 570 دلار داره . اگه بتونی تمدید بلند مدت کنی که خیلی بنفعته . حتی با اتوپی میتونی 15% درامدت رو افزایش بدی یعنی با روشن بودن اتوپی ماهیانه حدود 7 دلار .
دوستان اگه محاسبات درسته کسایی که تجربه کار کردن با این سایت رو دارند نظر بدن ممنون .
گلدن 6 ماهه یا 1 ساله؟
چند تا رفرال داری ؟
چند وقته شروع کردی (سرمایه گذاری )؟
من تازه شروع کردم
400 تا رفرال دارم
گلدن یکساله
ولی رفرالها برام دو کلیک در روز را ثبت میکنند.
راهی نیست که کلیک بیشتری برام ثبت کنند؟ یک روز حدود یکی دو ساعت آفرها رو هم کلیک کردم بازهم فرداش دیدم دو کلیک رفرالهام ثبت کردند
هنوز تمدید نکردم
هر کلیک 0.005 تهش برای من در میاد. دو تا کلیک رفرالهای اجاره ای ارزشش میشه 0.01دلار که برای 200 رفرال میشه روزی 2 دلار . روز 4 دلار بود که حرف نداشت
بالا برای 200 رفرال حساب کردم. هزینه اجاره هم که ازش کم کنیم به ازای هر 200 رفرال 20 دلار میمونه. گفتم شاید راهی باشه با فعالیت بیشتر تعداد کلیکهای رفرالهامو افزایش بدم
شما بالاتر توی کامنتتون گفتین 400 تا RR دارین
معذرت میخوام. تازه 200تای دیگه را خریدم. شما درست میگید. دنبال راهی بودم که رفرالهام بیشتر از دو کلیک برام ثبت کنند
400تا رفرال برای پلن آتی جونیور خوبه برای پلن طلا کمه.
150تقسم بر 12ماه = 12.5$ پول اکانت به صورت ماهانه
400تا رفرال داشته باشی هر کدوم روزی 1 سنت پول بدن میشه 4$
در ماه میشه 120دلار
بعد باید هزینه ی رفرال ها و اکانت رو کسر کنی تا سودت به دست بیاد
400*0.20=80 هزینه ی اجاره ی رفرال ها
120-80-12.5=27 دلار سود ماهانت
که برای اکانت گرونی که شما خریدی خیلی کمه .به نظر من بهتره رفرال هات رو مکس کنی تا در امدت عالی بشه.
متلا اگه شما 1500 تا رفرال داشته باشی در همین پلن سود خالصت دوروبره 140 دلار در ماه میشه