سرمایه گذاری
دوستان به نظرتون میشه فقط با خرید rr به سود رسید ارزش داره تو سایتای کلیکی معتبر سرمایه بذاری و فقط رفرال بخری
بله سود داره البته اگه بتونی یه تعدادی DR فعال هم جذب کنی که دیگه عالیه
سلام آقا محمد خوبین والله اینکه بخوایین تومان رو به دلار تبدیل کنین کیف پول داشته باشین و دلارهاتونو به سایت واریز کنینو رفرال بخرین درواقع کار بسیار آسونیه اما حساب کتابش پیچیدست مثلا من میخوام توی سایتی رفرال بخرم باید بدونم رفرال هایی که میخرم خوب کار میکنن یا ن روزی چندتا کلیک میکنن اوریج این رفرال ها چند هستن اینارو که فهمیدیم تازه به پلن سایت مراجعه میکنیم و میبینیم که پلن در چه شرایطی هست حساب کتاب کنیم ببینیم سود داره ضرر اگه بخواییم ارتقا بدیم پلن رو باید بدونیم ا ارتقا پلن قیمت رفرال ها چقدر خواهد بود روزی چندتا کلیک خواهند کرد اوریجشون چقدر خواهد بود ما اینجا جمع شدیم که به این سوال ها از دوستان جواب بگیریم وقتی کسی پاسخگو نباشه مجبوریم به جاهای دیگه ای مراجعه کنیم فکرشو بکنین اگه یکی یه چیزی بگه شما چقدر جولو میوفتین در غیر اینصورت باید زمان بذارین و همه اینارو خودتون تجربه کنین و بعد استراتزی رو پیاده کنین
آقا طاهر گرامی شما یه مراجعه به سوال اولتون :
استراتژی سایت yougetprofit و سرمایه گذاری
بکنید ببینید من با اینکه فعالیت کمی هم تو اون سایت داشتم تا جایی که تونستم راهنمایی کردم و در مورد جواب دادن سوالات در انجمن اگر کسی آشنایی با سایت مورد نظر شما داشته باشه مطمعن باشید که اطلاع رسانی میکنند و به نظر من اگه سوالی بی جواب بمونه بهتر از اینه که راهنمایی اشنباه بشین شاید سایتی که شما اعلام میکنید کسی کار نکرده
بعضی اوقات هم ما باید خودمون یکم دل داشته باشیم برای انجام کاری تا این که منتظر بمونیم تا یک نفر به ما بگه شروع کن خوبه
باور کن من خودم برا شروع هیچ راهنمایی نداشتم و کسی نبود به من بگه کدوم سایت خوبه کدوم بد همه را خودم تجربه کردم
من هم همینطور عزیز ایمان جان بیشتر از 6 ماه فقط خودم بودمو خودم تا بعد کلیکسوری رو شناختم کانال های تلگرامی اومدم که از اطلاعات شما استفاده کنم تا این زمان رو کوتاهتر کنم وگرنه روال کار رو میدونم اگه تنهایی اقدام کنم زمان زیادی باید بذارم
سلام ایمان جان من هر روز به اینجا ی سر میزنم شب ساعت 11 به بعد همه اون کامنت هارو خوندم اما مطلب مفیدی توش نبود مرسی که پاسخ دادی وقت و انرزی گذاشتی اما مطلب واقعا مفیدی توش نبودما وقتی میخواییم سرمایه گذاری کنیم با باید ها شاید ها کاری نداریم روال کار رو باید بدونیم بعد اقدام کنیم
من تو سایتی که خودم سرمایه گذاشتم به صورت کامل راهنمایی کردم هر جا سوالی بوده اما سایتی که سرمایه نزاشتم را نمیتونم بگم دقیق چه آماری داره شما باید خودت اقدام کنی تا به نتیجه برسی