سایت goldenclix
دوستان سلام لطفا راهنمایی کنین من در سایت goldenclix میخوام در پلن اول که رایگانه فول رفرال بخرم نمیدونم میانگین رفرال هاشون چقدره چندتا کلیک میکنن میشه بگین چقدر سوذ میکنم اگه فول رفرال بخرم بعدش از ماه ذوم اونارو تمدید کنم ارتقا بدم فقط میخوام بدونم در پلن اول چقدر سوذ گیرم میاد اگه ممکن باشه قسمت آپگریدشو نگا کنین و راهنماییم کنین تا به امروز 4 بار برداشتی داشتم از سایت آخریشم همین امشب به حسابم واریز شد در غرً 10 روز من بعد 7 روز براشون تیکت زدم در عرض یک روز حواب دادن که در عرض 10 روز واریز میشه که روز 10 واریز شد به حسابم منتظر پاسخ هاتون هستم دوستان حتما اطلاع دا رین قبلا در این سایت اجاره 5 تا رفرال فک کنم 0.7 سنت بود الان شده 1 دلار
سلام
اگه این 4 بار برداشتی که میگید رو از ریفرالها بدست آوردید پس و جدا اگه هزینه ای که کردید رو تونستید برگردونید یه پلن ارتقا بدید و ریفرال بیشتر بگیرید
سلام بهاره جان خوبی من رفرال یبار خریدم در این سایت 5 عدد به قیمت 0.7 سنت خریدم که یه ماه برام کار کنن رفرال ها کلا این مقدار رو برام جمع کردم دقیقا میبرم کپی پیست کنم اینجا بذارم $0.791550 این سود 5 تا رفرال من شد در عرض یک ماه اواخرماه بود که این سایت یه تغییراتی رو انجام داد و خرید 5 تا رفرال شد 1 دلار یعنی دیگه با 0.7 سنت نمیشد 5 تا رفرال خرید الان موندم سود میکنه یان و درواقع در این مدت که یه تغیراتی انجام شد در سایت سایت به بالانس من 1 دلار اضافه کرد دلیل این رو هنوز نمیدونم
وقتی یه سایت توی پلنش تغییرات ایجاد میکنه دوباره باید همه جوانبش رو سنجید.
اون 1 دلار شاید کمیسیون ارتقاء عضویت یا ادفاند ریفرال بوده
شما کجا سرمایه گذاری کردین ؟ چقدر