وریفای کردن پرفکت مانی

با سلام

برای وریفای کردن پرفکت مانی:

1- برای فرستادن فایل گذرنامه باید عکس پرسنلی روی گذرنامه و سایر اطلاعاتی که نیاز نیست رو تار کرد(برای جلوگیری از سوء استفاده) یا هیچ تغییری نباید در عکس ارسالی ایجاد بشه؟

2- قبض ارسالی که به فارسی نوشته شده موردقبول است یا باید ترجمه بشه

افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

درود

هیچ تعغییری در پاس نباید بدین و کیفیت هم خوب باشه

قبض هم اگه بتونید خودتون ترجمه کنید کامل چون فارسی قبول نمیکنه

مشاور پاسخ داده شده در 08-09-1397.
    افزودن نظر

آدرسی که توی اطلاعات توی سایت میزنید باید با قبض یا سند یکی باشه  و حتما به نام خودتون البته نام را میشه با فوتو…….  عوض کرد فقط باید تمیز کار کنید

مشاور پاسخ داده شده در 09-09-1397.
    افزودن نظر

درود.

کاربر گرامی در صورتیکه در هر یک از مدارک خود تغییرات ایجاد کنید احتمال شناسایی آن توسط کارشناسان پرفکت مانی زیاد خواهد بود و در این حالت شما پیام مبنی بر جعلی بودن مدارک خود دریافت خواهید کرد و پس از دریافت این پیام آن حساب هرگز قابل وریفای شدن نخواهد بود.
    بنابراین توصیه میشود هرگز در مدارک خود دست نبرید و در آنها تغییرات ایجاد نکنید.

همچنین تیم افتتاح و وریفای کلیکسوری قادر است حساب های شما را بدون داشتن قبوض شخصی وریفای نمایند. در واقع حتی اگر محل سکونت شما استیجاری باشد و هیچ یک از قبوض به نام دارنده حساب نباشد باز هم امکان وریفای آن حساب وجود دارد.

با احترام – پشتیبان کلیکسوری

پشتیبان پاسخ داده شده در 09-09-1397.
    افزودن نظر

درود به پشتیبانی کلیکسوری

با عرض احترام و خسته نباشید بابت زحماتی که میکشین

در مورد این پستی که گذاشتم برای تعغیر نام قبض چون برا یکی از دوستام انجام دادم و موفق به وریفای حسابش  شد نوشتم  االبته قبض تلفن بود

در کل این کار جعل اسناده و من با نظر شما موافقم  من خودم با این کار مخالف هستم ولی خوب چون چیز مهمی نبود و ضرری به کسی نمیزد و چون از طرف مطمعن بودم براش این کار کردم

با سپاس فراوان

افزودن نظر

درود به شما ایمان عزیز که از کاربران فعال و با دانش انجمن هستید.

در ماه ها و سال های گذشته بررسی مدارک  توسط پرفکت مانی با حساسیت کمتری صورت میگرفت، اما تلاش و اصرار زیاد از سوی کاربران ایرانی به ارائه مدارک دستکاری شده موجب تشدید این حساسیت گردید. البته پیشنهاد ارائه مدارک دستکاری شده  از برخی آموزش های قدیمی در اینترنت نشات میگیرد که متاسفانه بروز نیستند.

ضمن اینکه در گذشته برخی از ترجمه های شخصی صحیح نیز از سوی پرفکت مانی تایید میگردید اما در حال حاضر اینگونه ترجمه ها نیز تایید نمیشوند.

با احترام – پشتیبان کلیکسوری

پشتیبان پاسخ داده شده در 09-09-1397.
    افزودن نظر

ممنون از شما بابت اطلاع رسانی خوبتون امیدوارم همیشه بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم

افزودن نظر

جای آدرس فقط باید قبض باشه یا هر سندی که آدرس نشان بده کافیه؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 09-09-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید