راهنمایی کلی درباره neobux
سلام و عرض ادب
تو neobux اگر سرمایه گذاری در حد 1800 دلار انجام بدیم که سقف اون هست یعنی عضویت نامحدود با 4000 رفرال اجاره ای
من همه جا خوندم بدترین حالت تو neobux این هست که میانگین کلیک ها حدود 1 باشه که در این صورت فقط سرمایه اصلی برمیگرده ( بدون محاسبه 720 دلار هزینه سالانه )
ایا این امر صحت داره؟ من میخام سرمایه گذاری بکنم و حدودا 10 دلار هم تا الان رو عضویت استاندارد گذاشتم . تا اینجای کار میانگین 1.5 رو دارند کلیک ها
کسی هست که واقعا سرمایه گذاشته باشه بگه چقدر در میاره الان؟ با چه سرمایه ای؟؟
سوال دوم اینکه پرداخت هارو چند روز طول میکشه واریز کنه؟ مثلا 2 دلار میخوایم برداشت کنیم . neobux ظرف چند روز یا … اون پول رو واریز میکنه؟
در کل نگرانی من درباره اصل سرمایه ام هست
میشه بیشتر توضیح بدید؟
الان میانگین کلیک من تو نئوباکس 1.42 هست که سود دهی 36% داره
کدوم سایت سودده هست الان؟
زیرمجموعه های اتی کلیکس هم که سوددهیشون خیلی پایینتر از نئوباکس هست
سلام ببینید دوست عزیز با یک حساب کتاب ساده خودتون میتونید به همه این سوالات جواب بدید البته من تو عضویت استاندارد بدون سرمایه گذاری رفرالهام میانگین ۶ دهم دارن که خیلی کمه ریسایکل هم میکنم هنوز درست نشده ولی شما با این میانگین سرانگشتی میشه گفت بد نیست ولی باید بشینی دقیق حساب کنی.
شما با میانگین ۱.۳۳ میتونی تو استاندادر به اصل پولت برسی از اون بالاتر سودتونه. بعد شما چطور تونئوباکس سرمایه گذاری کردید مگه حسابهای طرف قرارداد نئوباکس فیلتر نیستد؟
میانگین کلیک های رفرال هاتون 6 دهم هست؟؟؟؟
چند تا رفرال دارید؟
من مشکلی تو حساب های بانکی ندارم. از کشور المان پرداخت انجام دادم
تو عضویت گلدن حتی میانگین کلیک 1 هم ضرر نمیده. اما سود دهی از نظر شخص من یعنی سود سرمایه به نسبت ریسک و مقدار سرمایه به اندازه ای باشه که بصرفه. یعنی کم کم 30% سود بده
درغیر این صورت به ریسکش نمیارزه چون نمیدونیم که اومدیمو سایت اسکم شد پولمون رفت. یقه کیو باید بگیریم؟؟
پس به نسبت ریسک و سرمایه مون باید سود بالا بده که بصرفه