سلام.تو سایت های گروه ati  تو عضویت های بالتر از استاندارد ارزش کلیک رفرال های اجاره ای تغییر نمیکند؟اگر تغییر نکنه ایا ارزش فعالیت دارن یا نه؟

تازه وارد سوال شده در 03-09-1397 در سایت های کلیکی.
افزودن نظر
  • 6 پاسخ(ها)

تغییر نکنه میانگین میاد بالا تغییر کنه میانگین میاد پایین نکنه بهتره

دانشجو پاسخ داده شده در 04-09-1397.
    افزودن نظر

اقای شهسواری میشه توضیح دقیق تر بدید؟

نوآموز پاسخ داده شده در 04-09-1397.
    افزودن نظر

دوست عزیز شما وقتی ارتقا میدین میانگین کلیک میاد پایین ولی ارزش کلیک بیشتر میشه مثلا اگه تو استاندارد هر رفرال 3 تا کلیک بکنه و 0.005 دلار ارزش داشته باشه تو پلن بالاتر 2 تا کلیک 0.01 ذلار ارزش داره

مشاور پاسخ داده شده در 04-09-1397.
    افزودن نظر

خب عزیز بحث همینه منم تازه دقت کردم , وقتی تو پلن استاندارد و سیتی هر دو برای کلیک رفرالها چه تبلیغات استاندارد و چه تبلیغات اکستندد , یک عدد در نطر گرفته اون وقت پول ارتقا چه چیزی رو داریم میدیم . ولی تو عطی کلیکس اینجوری نیست . تو پلن استانداردش ارزش کلیک رفرال 0.0015 و تو پلن بعدیش 0.003 هستش تعنی دو برابر و منطقی هم هستش .

نوآموز پاسخ داده شده در 04-09-1397.
    افزودن نظر

سایتهایی که ارزش کلیک را تو همه سطوح یکسان میگیرن من با یکیشون کار کردم تعداد کلیک رفرال بیشتر شد بعد از ارتقا

مشاور پاسخ داده شده در 05-09-1397.
    افزودن نظر

این که خیلی جالب نیست چون من مثلا با یک سایت تو پلن استاندارد حدود یک ماه کار میکنم تعداد کلیک رفرالها دستم میاد با محاسبه میرم یک لول بالاتر اگه میانگین کلیک ثابت باشه که سود میکنم اگه بعد ارتقا میانگین بیاد پایین شبهه اسکم بودن پیش میاد . در ارتباط با مثلا عطی ادز وقتی ارزش کلیک ثابته من دستم به هیچ جا بند نیست. اولا الان نمیتونم حساب کنم، ثانیا بعد اپگرید اگه میانگین کلیکها بالا نرفت بازم من نمیتونم اعتراضی داشته باشم. شما اقا ایمان خودتون عطی ادز کار میکنید ؟

نوآموز پاسخ داده شده در 08-09-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید