زمان تعویض رفرال های اجاره ای
سلام
من تو aticlix و neobux بتازگی شروع به فعالیت کردم . رفرال هایی که اجاره کردم اونایی که فعالیتی ندارند رو میخام تعویض کنم. چند روز باید گزشته باشه و غیر فعال بوده باشند تا من عوضشون کنم؟
الان تو neobux 3 روز هست چند تا رفرال هیچ کلیکی نکردند
با سلام من فکر میکنم بعد 5 روز گزینه مناسبی باشه بازم دوستانی که تجربه بیشتری دارند میتونن کمک کنن : من یک سوال از شما داشتم : میتونم بپرسم توی aticlix کدوم پلان رو خریداری کرده اید . و توی نئوباکس در حالت استاندارد هستید یا ارتقا دادید و چند تا رفرال گرفته اید چون من میخوام همین روزها تو aticlix پلن 6.5 دلاری رو بخرم و برای نئوباکس هم چند زیر مجموعه بگیرم . با تشکر .
والا من هنوز پلن ارتقا ندادم تو هر کدوم از سایت ها 50 تا رفرال اجاره کردم میامگین کلیک رفرال ها دستم بیاد بعد بتونم سرمایه گذاری کنم.
تو neobux چند روزی میشه اجاره کردم که تو تعداد 50 رفرال میانگین کلیکشون 0.6 هست . یعنی حتی هر رفرال بطور میانگین 1 کلیک هم نمیکنه. البته نمیشه رو این استدلال گفت بدرد نمیخوره. ماه بعد هم با همین 50 تا رفرال میرم جلو و رفرال های فعال رو تمدید میکنم و غیر فعال رو عوض میکنم . حدس میزنم بعد یکی دوماه که رفرال هارو گلچین کردم بتونم میانگین کلیک رو به روزی 1.5 برسونم که برای سود دهی تو پلن طلایی خیلی خوبه. البته این استدلال خود من هست و ممکنه تو روند کار بهتر یا بدتر بشه. در هر صورت تا ماه بعد که گلچین میشه نمیشه قطعی گفت.
تو aticlix هم امروز اجاره کردم که میانگینشون عالی بوده تو روز اول . میانگین 50 رفرال 1.7 بوده که احتمالا با این روند بیشتر هم بشه.
یک چیزی تو aticlix بنظرم غیر عادیه. رفرال هایی که کلیک کردند همشون امروز 2 تا زدند یعنی رفرالی نبوده که 1 کلیک بکنه یا بیشتر از 2تا کلیک کنه. اینکه همشون 2 تا کلیک کردند بنظرم غیر عادیه حالا اینم بعد گذشت ماه اول مشخص میشه. سعی میکنم تو همین تاپیک یا یه تاپیک دیگه از روند کار هر دو سایت اطلاعات بزارم تا بتونیم با تجربه همدیگه نتیجه بهتری بگیریم یا اگر خوب نبود پول الکی از دست ندیم
با سلام من تو کلیکی بوک فقط با دیدن آگهی تونستم 1.2 دلار بدست بیارم که اون رو هم 10 تا رفرال اجاره کردم فعلا میانگین 2.5 دارند که خوبه . تو نئوباکس 3 تا رفرال دارم که 2 روزه هیچ کدوم حتی یک کلیک هم نکردن . اتی کلیکس هم بزودی پس از مشخص شدن وضعیت این دو تا سرمایه گذاری میکنم . نتیجه رو هم همینجا میذارم
شما این رفرال ها رو با انتقال پول گرفتید یا با دیدن اگهی ؟