سرمایه گذاری در aticlix

پاسخ داده شده

من در سایت آتی کلیکس سرمایه گذاری کردم و یه استراتژی تو ذهنمه و دارم انجامش میدم میخوام کسانی که تجربه دارن من رو راهنمایی کنن و اگر اشتباه میرم راه درست رو بهم نشون بدن 

من سه هفته پیش پلن atijunior رو خریداری کردم و هر هفته صد تا رفرال اجاره کردم و بیست تا هم از قبل داشتم که جمعا میشه ۳۲۰ تا این اجاره رفرال رو میخوام ادامه بدم تا بشه 500 تا و بلافاصله که آتی جونیور رو تکمیل شدم میخوام دوباره سرمایه بزارم و ۶ ماهه گلدن رو بگیرم و همینطور رفرال اجاره کنم تا به ۱۵۰۰ تا برسم و اینجا متوقف بشم و هر ماه با کسر هزینه تمدید رفرالها سودمو بردارم 

ایا با این روش به سود میرسم یا ضرر

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)
    بهترین پاسخ

سلام دوست عزیز بله روش خوبیه فقط حواستون به تمدید رفرالها باشه که با توجه به عضویتتون اونا را چند ماهه تمدید کنید تا سود بیشتری ببرید و خودتون هم تمام کلیکهاتون انجام بدین و آفرها تا به عنوان یک کاربر فعال توسط  سیسنم شناخته بشید و رفرالها بیشترین کلیک براتون انجام بدن

مشاور پاسخ داده شده در 12-08-1397.
    افزودن نظر

تمدید چند ماهه رفرالها هزینه زیادی می‌خواد . من فقط سی روزه میتونم تمدید کنم .
    پلن اتی جونیور سه ماهست من حتما باید سه ماه داخل پلن بمونم یا زودتر میتونم پلنمو ارتقا بدم ؟

نوآموز پاسخ داده شده در 12-08-1397.
    افزودن نظر

بله هزینه تمدید چند ماهه زیاد میشه ولی خوب درصد تخفیفی که میده می ارزه البته اگه بتونی هزینه کنی و در مورد پلن هم باید تمام بشه تا بعدی جایگزین بشه

مشاور پاسخ داده شده در 13-08-1397.
    افزودن نظر

چرا میانگین کلیکها روی 2 ثابته ؟یعنی رفرال ها بیشتر از 2 کلیک نمی کنند؟ یا تعدا آگهی هایی که اعمال می شه 2 عدده.

دانشجو پاسخ داده شده در 14-08-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید