راهنمای مینی جاب

سلام. من چند روزی هست که  وارد سایت فیگور 8 شدم و از شما بابت بسته های ارزشمندتون سپاسگزارم چند تا سوال داشتم در مورد مینی جاب ها

1. زبان انگلیسی بنده خوب هست تقریبا ولی بعد از انجام مینی جاب هایی که ارزش بالاتری نسبت به بقیه دارند مثل 9 سنتی ها، اکثرا پیامی مبنی بر عدم دقت کافی ظاهر میشه روی صفحه، راه حل یا ترفند خاصی دارند ایا؟؟ و اینکه منبع یا فروم خاصی وجود داره برای اینکه در مورد مینی جاب ها بحث بشه؟؟
  2. تسک ها هر چند روز یکبار Refresh میشن؟؟
  3.  در مرحله صفر، باید چند تا تسک درست بزنیم تا به مرحله ی بعدی بریم؟؟
تازه وارد سوال شده در 21-07-1397 در خدمات کلیکسوری.
افزودن نظر
  • 2 پاسخ(ها)

درود.

کاربر گرامی صرفا دانستن زبان انگلیسی کافی نمیباشد و شما باید بتوانید هر مینی جاب را به درستی انجام دهید. به عنوان مثال در برخی از تسک ها نیاز هست آیتم تعیین شده توسط یک کادر مشخص شود، در صورتی که این کادر به درستی و بطور دقیق بر روی آیتم ها کشیده نشود، هرچند شما آنها را مشخص کرده باشید اما تایید نخواهد شد.

بروز رسانی تسک ها زمان مشخصی ندارد

برای ارتقا به سطح بالاتر نیز به دقت و مهارت شما در انجام تسک ها بستگی دارد و برای آن تعداد خاصی تعیین نشده است.

با اخترام – پشتیبان کلیکسوری

پشتیبان پاسخ داده شده در 21-07-1397.
    افزودن نظر

ممنون از پاسخگویی سریع تون.

با بررسی فروم های انگلیسی زبان مختلفی که در مورد مینی جاب ها بود، بنده به این نتیجه رسیدم که افراد در سایر کشور ها هم مشکلات این چنینی دارند (بیشتر آسیایی ها) و کسی تقریبا راه حل خاصی هم نداشت برای حل مشکل.

به هر حال توی این چند روز برای تسک های 9 سنتی، میزان دقتی که سایت به من اعلام میکنه در حدود 82 درصد هستش، در صورتی که من تقریبا همه مراحل رو به درستی انجام دادم، گفتم شاید جایی رو دارم اشتباه میرم و خواستم از اهالی فن در این زمینه کمک بگیرم.

مجددا سپاسگزارم از سایت کلیکسوری

تازه وارد پاسخ داده شده در 22-07-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید