ثبت نام در نوباکس و استفاده از پکیج تغییر ای پی
سلام پشتیبانی محترم
چنداتا سوال داشتم برای کار با سلیت نوباکس
1- برای استفاده از سایت نیوباکس از کدام پکیج تغییر ای پی باید استفاده کرد چون دوتا پکیج هست لطفا بفرمایید هر کدام برای چه استفاده ای هست؟
2-برای ثبت نام در نوباکس ایا من باید با ای پی ایران ثبت نام کنم یا بعد از تغییر ای پی با پکیج شما مثلا ای پی امریکا؟
3-برای واریز پول یا دریافت ایا میشه از پرفکت مانی ستفاده کرد یا نه شنیدم باید حساب AIRTM بسازیم. خوبAIRTM ایران و تحریم کرده برا ساخت اکانت AIRTM ایا حتما باید ای پی ما تغییر کنه؟ چه کشوری باید انتخاب کنیم هنگام ثبت نام؟ایا حتما باید حساب وریفای بشه؟
4-ایا من میتونم بعد از خرید پکیج تغییر ای پی با انتخاب کشور های مختلف چندتا اکانت نوباکس بسازم و وارد شدن به اکانت مینی جابزها رو انجام بدم .پکیج مینی جابر رو خریدم.
ممنون
درود.
سوال 1 شما قبلا توسط شخص دیگری پرسیده و به آن جواب نیز داده شده است و کابران انجمن موظف هستند قبل از ارسال پرسش، سوال خود را بین پرسش ها و پاسخ های انجمن جستجو کنند و از ارسال سوالات تکراری خودداری کنند. با این حال مجدد به سوال 1 شما پاسخ میدهیم.
1- در صورتیکه بخواهید به مینی جاب و آفر ها دسترسی پیدا کنید پکیج 25 کشور مناسبتر میباشد
پکیج تغییر آی پی به تمامی کشورها مناسب کاربرانی است که نیاز دارند به کشورهای بسیاری تغییر آی پی بدهند و یا اینکه به آی پی کشور خاصی نیاز دارند که ممکن است در وی پی ان ها دیگر وجود نداشته باشد.
و پکیج تغییر آی پی به 25 کشور، میتواند مناسب تمامی کاربرانی باشد که نیاز دارند از محدودیت های تحریم عبور کنند. به طور کل اگر کشور مورد نیاز شما در لیست 25 کشور موجود در این پکیج نبود میتوانید پکیج تمامی کشورها را خریداری کنید اما اگر در لیست 25 کشور وجود داشت استفاده ازهمین پکیج کفایت میکند.
تفاوت دیگر در نوع اتصال آنها میباشد.
اتصال در پکیج “تمامی کشور ها” به صورت پروکسی میباشد و شما باید آی پی و پورت ست کنید.
اما اتصال در پکیج “25 کشور” به صورت وی پی ان میباشد وشما بصورت خودکار به سرورهای ارائه دهنده سرویس متصل میشوید.
2 و 4-بطور کل امکان ثبت نام در نئوباکس با استفاده از v – p -n وجود ندارد و باید با آی پی ایران ثبت نام کنید
سوال سه شما نیز با این دسته بندی مرتبط نمیباشد.
لطفا سوال سوم خود را در دسته بندی مناسب و مرتبط با آن مطرح بفرمایید تا کاربران با تجربه انجمن لطف بفرمایند و سوال شما را پاسخ دهند.
با سپاس – پشتیبان کلیکسوری