آموزش مینی جابز
سلام
من آموزش مینی جابز رو خریدم
نوشته بود پسورد به شماره موبایل ارسال میشه اما من شماره موبایل همینجوری وارد کردم
لطفا رمز رو به ایمیل م بفرستین ممنون
دورد.
کاربران موظف هستند برای استفاده از خدمات کلیکسوری از اطلاعات حقیقی خود استفاده کنند. در غیر این صورت دسترسی آنها به امکانات سایت محدود خواهد شد.
لطفا با اطلاعات حقیقی به پشتیبانی از خدمات سایت در برگه تماس با ما، تیکت ارسال کنید تا مجدد رمز فایل به شماره موبایل حقیقی شما ارسال گردد.
با سپاس – پشتیبان کلیکسوری
دوست عزیزاول اینکه بابت آموزش تشکر میکنم
دوم اینکه اون ایمیل که وارد میکنیم و فعال هم هست جز اطلاعات حساب نمیشه؟
سوم اینکه قرار نیست توی هرسایتی تو اینترنت که میخایم یه فایل آموزشی خرید کنیم شماره موبایل خودمون رو بدیم که بعضی سایت ها برن و به عنوان پکیج شماره موبایل بفروشن
چهارم اینکه تو هر سایت من آموزش خرید کردم همه اطلاعات فایل به ایمیل ارسال میه و شما اولین سایتی هستی که شماره موبایل حقیقی میخاد
لطفا رمز رو برام ایمیل کنید که مجدد لازم نباشه فرم تماس با ما ارسال کنم
با تشکر
همانطور که خدمتتان عرض شد کاربران موظف هستند برای استفاده از خدمات سایت کلیکسوری از اطلاعات حقیقی خود استفاده کنند.
لازم به ذکر است حفظ حریم خصوصی کاربران یک اصل در هدایت سایت کلیکسوری است و ما حریم خصوصی شما را ارج مینهیم و در حفاظت از اطلاعات شخصی شما مسئول هستیم و اطلاعات خصوصی شما را در اختیار هیچ شخص دیگری قرار نمیدهیم.
اما در صورتیکه شما مایل به ارائه اطلاعات حقیقی خود نباشید با توجه به قوانین سایت کلیکسوری امکان ارائه خدمات به شما وجود نخواهد داشت.
بنابراین شما میتوانید با ارائه درخواست لغو سفارش مبلغ پرداختی خود را با کسر 20 درصد به عنوان هزینه های سرویس، دریافت کنید.
با احترام – پشتیبان کلیکسوری.
لازم به ذکره که منظور من از حریم خصوصی کلیکسوری نبوده و اینکه لازم نیست شما کاری انجام بدید بعضی ها با نرم افزار استخراج ایمیل و موبایل این کار رو از هر سایتی میتونن انجام بدن
کاربر گرامی حریم خصوصی به این معنیست که از اطلاعات خصوصی کاربران سایت به طور کامل محافظت بشود و با توجه به قوانین جامع و امنیت بالای سایت کلیکسوری، جای هیچ گونه نگرانی برای نقض حریم خصوصی کاربران به هر نحو و شکل وجود نخواهد داشت.
تمامی این موارد به منظور بالا بردن سطح کیفی خدمات و جلب رضایت مشتریان و کاربران سایت صورت میپذیرد و امیدواریم سطح کیفی موجود، در دستیابی به نیاز های شما کافی و مفید باشد.
موفق باشید.
با احترام – پشتیبان کلیکسوری
تشکر میکنم
ممنون میشوم به پیغام من که از طریق تماس با ما ارسال کردم پاسخ دهید
در خصوص پکیج های خریداری شده