فمیلی کلیکس
سلام آیا سایت فمیلی کلیکس دیگه ارزش فعالیت نداره
مثل اینکه به بعضی ها داره پرداخت میکنه قبلا هم یه بار اسکم شده بود و دوباره معتبر شد.
من دارم خوب کار میکنم
یعنی میگید اسکم میشه ؟
این سایت اسکم هستش و علتش هم عدم پرداختیه به هیچ عنوان دیگه ارزش فعالیت نداره تو کار سایت های کلیکی سعی کنید آپدیت باشید از لحاظ اطلاعات فعلی سایت ها صرف اینکه فمیلی کلیکس یا نیو باکس 5 ساله یا 10 ساله دارن پرداخت میکنن نشان از این نیس که همیشه سود ده هم هستن برای اینکار حتما عضو سایت نت بیزینس بشید و سایت ها رو چک کنید
سلام دوستان
سایت نت بیزینس بعضی مواقع هم اشتباه میکنه !
مثلا در مورد سایت سولبوکس اونو اسکم میزنه در صورتی که من بررسی کردم پرداختی داره البته هنوز فعالیتی توش نکردم و سرمایه نذاشتم . با یه بررسی متوجه میشید این سایت تو کشور خودمون ران شده یعنی توسط هموطن ها و مورد دوم که به احتمال زیاد دلیل اسکم اعلام شدنش باشه اینه که این سایت از هاستینگ ها و سرویس های میزبانی میهن وب هاست استفاده میکنه که تا اونجایی که من شنیدم سایت های اسپم زیادی رو میزبانی میکنه که میتونه یه احتمال برا اسکم اعلام شدنش باشه
اتفاقا من از سایت نت بیزینس چک میکنم و گفته فامیلی کلیکس اسکم هست
آقای متین عزیز نمی دونم از موسسین سولبوکس هستی یا نه که طرفداریش رو میکنی این سایت هم اسکم اعلام شده
اگر دقت کنی تمام کسایی که گفتن از سولبوکس پرداختی داشتن ایرانی هستند و مبالغ بالای 20-30 دلار رو اعلام کردن !!!!
خب این یعنی چی ؟؟؟ نباید بهش مشکوک شد ؟
جناب سعید عزیز نه من از موسسین این سایت نیستم ولی توی سایت های مانیتورینگ دیگه مشاهده کردم که از این سایت به عنوان یه سایت لاجیت نام برده شده
به نظرم اگر ایرانی ها سایت های کلیکی رو تحریم کنن ورشکست میشن چون بیشترین کاربران رو تو این سایت ها ما ایرانی ها تشکیل میدیم
دوستان دوا نکنین سایت سولبوکس و فمیلی کلیکس اسکمه خودم تو هردوش حضور داشتم ولی نامرد از آب دراومدن برداشتی هم داشتم ولی انتظار زیادی کشیدم متاسفانه بازم نامردتر از قبل از آب دراومدن