شغل دوم میخواستم سایت کلیکی کار کنم
درود دوستان
کسانی که تجربه بالایی دارند و الان در حال برداشت از سایت های کلیکی هستن میتونن من راهنمایی کنن در کنار کارم سایت های کلیکی رو استارت بزنم و موفق شم
صفر تا صد رو آموزشم بدن من رو زیرمجموعه خودش کنه
چه سایت هایی ارزش کار کردن و زمان گذاشتن میخورن؟
چقدر زمان میبره و چقدر هزینه باید براش بکنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
درآمد از سایت های کلیکی بطور معمول خیلی پایینه. یعنی اگر صرفا فکر میکنی با کلیک کردن میتونی به درآمد برسی کاملا اشتباه میکنی. زیر محموعه اجاره ای هم یه ترفنده برای خود سایت های کلیکی که افراد رو ترغیب به خرید عضویت و زیرمجموعه بکنن.
برای اینکه توی سایت های کلیکی به سود برسی فقط باید روی زیرمجموعه مستفیم کار کنی. باید طوری باشه که بتونی روزانه حداقل 10 زیر مجموعه مستقیم جذب کنی. و این باید همیشه و هروز اتفاق بیوفته
باید طوری بشه که پس از چند وقت حداقل 1000 زیرمجموعه مستقیم فعال داشته باشی. این فعال بودنه مهمه برای همینه که باید هر روز بتونی زیرمجموعه مستقیم جدید جذب کنی.
اگر به این شکل نمیتونی کار کنی کلا سایت های کلیکی رو بذار کنار و به فکر کار دیگه ای باش
خیلی سخته تعداد بالا زیرمجموعه مستقیم بگیری
الان خودتون سایت کلیکی فعالیت دارین؟ درامدتون چقدره و چقدر زمان وسرمایه گذاشتین
من قبلا فعالیت داشتم اما کاملا آشنا هستم. بله زیرمجموعه مستقیم سخته ولی زیرمجموعه اجاره ای هم پول اجاره خودش رو هم در نمیاره
سلام وقت بخیر
کار کردن در سایت های کلیکی می تواند به عنوان یک منبع درآَمد جانبی خوب باشد، اما مهم است که قبل از شروع بررسی کنید که کدام سایت ها معتبر و قابل اعتماد هستند.
چند سایت عالی برات مثال میزنم:
clixsense (که به ysens تغییر نام داده)
ُSwagbucks
InboxDollars
neobux
Scarlet cliks
همیشه قبل از شروع کار با یک سایت، نظرات و بررسی ها را مطالعه کنید تا از اعتبار و قابلیت اطمینان آن مطمئن شوید.
همچنین به یاد داشته باشید که درآمد از این گونه سایت ها معمولا زیاد نیست و نیاز به زمان و تلاش دارد.
زمان و هزینه مورد نیاز برای کار کردن با سایت های کلیکی به عواملی مانند نوع سایت، میزان فعالیت شما و هدف شما از کار بستگی دارد.
به طور کلی کار کردن با سایت های کلیکی نیاز به زمان دارد، اما هزینه زیادی معمولا به همراه ندارد.
مهم این است که انتظار واقع بینانه ای از این کار داشته باشید و بدانید که درآمدی که از آن به دست می آورید ممکن است زیاد نباشد. با تلاش و پشتکار، می توانید به نتایج بهتری دست پیدا کنید.