سایت کلیکی

سلام دوستان سایت کلیکی جدید وتوپ  معرفی کنین لطقا

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

سایت های کلیکی جدید قابل اعتماد نیستن

معروف ترین سایت کلیلی نئوباکسه که خیلی قدیمی ولی در کل فعالیت توی سایت های کلیکی مناسب همه نیست چون در صورتی میتونی به سود خود برسی که شرایطی داشته باشی و بتونی زیرمجموعه های مستقیم زیادی بگیری و همواره بتونی این جذب زیر مجموعه رو ادامه بدی

نوآموز پاسخ داده شده در 01-12-1401.
    افزودن نظر

سلام دوست

سایت کلیکی خارجی جدید و با اسکریپ خاص و درآمد قابل قبول و محیط کاربرپسند و انجمن فعال و بدون مشکل برای پرداخت به ما ایرانی ها

باکس مون

البته باید بدونی اساس کار در سایت های کلیکی جذب زیرمجموعه هست و باید همیشه سعی کنی زیرمجموعه جذب کنی یا برنامه ای برای خرید زیرمجموعه اجاره ای از سایت های کلیکی داشته باشی

حتی در نئوباکس هم که سرآمد سایت های کلیکی هست اگر زیرمجموعه نداشته باشی و یا اجاره نکنی و به موقع تعویض نکنی (به طور کلی استراتژی بلد نباشی ) نه تنها سودی نمیکنی بلکه فقط اعصابت خورد میشه و سرمایه ات( اعم از وقت و پول و انرژی )که براش گذاشتی به هدر میره

متاسفانه بیشتر  سایت های کلیکی ایرانی  کلاهبردار هستند چه برسه به خارجی

یادمه چند ماه پیش خودم هم فریب یک سایت به نام کلیکر خوردم و مقداری هم سرمایه گذاشتم اما یهو به بهانه شلوغی ها و  عدم توانایی برای سوددهی بست و هر چقدر هم پیگیر شدیم آب شد رفت زیر زمین، یادمه گفته بود این هفته سرمایه هارو بر میگردونه و الان 20 هفته از وعده ای که داده بود گذشته

پس حواستو جمع کن

تازه وارد پاسخ داده شده در 01-12-1401.
    افزودن نظر

سلام. دو تا سایت کلیکی جدید ایرانی که البته نوپا هستن و مشابه هم هستن معرفی می کنم که خودم ازشون برداشت داشتم:

https://buxnext.com/?ref=Roghi7782

https://paybux.net/?ref=Roghi7782

تازه وارد پاسخ داده شده در 28-02-1402.
    افزودن نظر

سلام وقت بخیر

سایت های کلیکی جدید

Swagbucks: کسب درآمد از تماشای تبلیغات و نظر سنجی ها

ClixSense (ySense):  کلیک بر روی تبلیغات و فعالیت های مختلف

NeoBux: کسب درآمد از کلیک بر روی تبلیغات

InboxDollars: تماشای ویدیوها و انجام نظر سنجی ها

اما کسب درآمد از این طریق یکسری معایبی داره که کسب درآمد از این طریق دچار مشکل و سختی میکنه مثل: پرداخت نامنظم – زمان بر بودن – کلاهبرداری های احتمالی – درآمد پایین

از نظر من کسب درآمد از طریق فریلنسری خیلی بهتره و همچنین ریسک اصلا نداره حالا چرا فریلنسری بهتره است؟

درآمد بالا – انعطاف پذیری در زمان و مکان – نتوع کار و رشد مهارت ها

در نتیجه فریلنسری به دلیل درآمد بالاتر، انعطاف پذیری و فرصت های یادگیری و رشد، گزینه بهتری نسبت به کسب درآمد از سایت های کلیکی است.

پروژه فریلنسری و صفر تا صد درآمد از آن

ادمین آزادکارشو

تازه وارد پاسخ داده شده در 13-12-1403.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید