خطای Your account is suspended در hdclix
من داشتم روی حساب اصلیم روی HDCLIX خوب کار میکردم که به ذهنم رسید با مرورگر تور که هیچ اثری از ip نمیذاره یه ریفرال برای حساب اصلیم درست کنم بعد که با مروگر تور حساب رو ساختم و وارد شدم یهو دیدم همون لحظه حساب اصلیم در hdclix مسدود شد و خطای Your account is suspended میده اما اکانت فرعیم همچنان بدون مشکل کار میکند
تیکت زدم به این شرح:
You, Tuesday, September 11, 2018 at 01:02 PMHi
My account is not active!
Still giving : “Your account is suspended”
please active it!
——————————
You, Tuesday, September 11, 2018 at 07:25 AM
I am from Iran but I use VPN when I registered.
Please return my account.
Administrator, Tuesday, September 11, 2018 at 11:05 AM
Hi your account active.
Regards,
Admin
You, Monday, September 10, 2018 at 10:33 PM
Hello Dear
when I login to account, I get this message:
“Your account is suspended.
please help me
thank you
Administrator, Tuesday, September 11, 2018 at 03:29 AM
Hi,
Your signup IP
https://iphub.info/?ip=82.102.22.9 Country United Kingdom
Regards,
Admin
که هنوز جواب ندادن
اولش اعلام کرده شما حساب اصلی خود را با IP بریتانیا ساخته اید بعد هم بهش گفتم من با VPN ثبت نام کرده ام و ساکن ایران می باشم گفته اکانت شما فعال است! اما همچنان our account is suspended میدهد
اول اینکه hdclix معتبر هست؟ چون اعلام کردید دامنه ش هم داره منقضی میشه
دوم اینکه به نظر شما اکانت را برمیگردانن؟
اکانتی که ساسپند بشه دیگه نمیشه برشگردوند من بجای شما بودم توی تیکت اولم میزدم که من میخواستم امروز وارد اکانتم بشم و عضویت نهایی رو خریداری کنم اما متعجب شدم وقتی مشاهده کردم اکانتم توسط شما ساسپند شده، من فکر میکنم اشتباه شده لطفا حساب من رو دوباره فعال کنید. با تشکر.
البته به انگلیسی باید بگی با این پیام از شوق واریز پول برای خرید عضویت ممکن بود حسابت رو فعال کنه.
ولی عجب اشتباهی کردی برای خودت زیرمجموعه ساختی این کار توی هر سایتی خیلی راحت شناسایی میشه
تشکر از شما بابت پاسخ کامل و جامع شما
فکر کنم الان هم میتونم این حربه رو برای بازپس گیری اکانتم به کار ببرم . ممنون بابت این ترفندی که بهم یاد دادی
بله زیرمجموعه ساختگی تو هر سایتی شناسایی میشه اما از اونجایی که thor آی پی را هربار عوض میکند و هربار ذخیره ای داخل مروگر خود را پاک میکند به نظرم رسید قابل شناسایی نباشه
بعد از چند روز جوابی به شرح زی دادن:
10th Sep, 2018 Medium saeid223 User was detected using the same password of downline:
Username: saeid223
Username: dzm39759
Regards,
Admin
مقصر خودم بودم که رمز اکانت اصلیم با اونکی بعدا ساختم یکی بوده وگرنه شناسایی نمیشدم
ظاهرا سیستم به طور اتوماتیک این طور برنامه ریزی شده که اگر ریفرال پسورد مشابه با اکانت بالاسری خودش را داشته باشه مسدودش کنه چون فورا این کار صورت گرفت
حالا با همین آی پی و سیستم بعد 3-4 روز دوباره میتونم اکانت اصلی بسازم و دوباره شروع کنم ؟