سلام ، آیا امکان پس گرفتن مبلغ از دست رفته در سایتهای اسکم هست ؟

سلام ، من توسط شخصی که احتمالا قطری است با سایت alcheminers آشنا شدم . با توصیه ایشان واعتماد نابجا به ایشان و به طمع کسب سود زیاد در زمانی اندک درسایت مذکور ثبت نام و در حدود 7000 دلار سرمایه گذاری کردم . موقع برداشت مبلغ کسب شده  بازهم تقاضای واریز وجه  تحت عنوان ارتقای حساب دارند،  که خوب طبیعتا هدفشان باز هم کلاهبرداری بیشتر از من است و من این کار را انجام ندادم .

حالا شخصی که خود این سایت را به من معرفی کرده بود ضمن اظهار شرمندگی بیان می کند که خودش نیز اخیرا و پس از من متوجه شده که این سایت کلاهبرداراست و حالا مدعی است فرد یا افرادی  به او کمک کرده اند و توانسته است با کمک آنها نه تنها پول از دست رفته بلکه سودهای متعلقه را که در سایت نمایش داده میشود را باز پس بگیرد و به من توصیه میکند تا از طریق ارسال اطلاعات مربوطه نظیرنام و نام خانوادگی ، نام سایت مربوطه ، تاریخ و مبالغ  سرمایه گذاری شده و دیگر اطلاعات مرتبط با این کلاهبرداری به ایمیلی به این نام  : cyberhelplineauthority@yahoo.com  موضوع را برای پیگیری به ایشان اعلام کنم و ایشان میتوانند به من کمک کنند تا پولم را پس بگیرم .

از آنجایی که  دیگر اعتماد به هر حرف و سخن  و مطلبی در فضای مجازی با توجه به خسارتی که دیده ام برایم ممکن  نمی باشد از شما میخواهم ادر خصوص صحت و سقم آن بررسی و نظرتان را به من اعلام بفرمایید ، لازم به ذکر است ایشان مدعی هست برای باز پس گرفتن 80000 دلار خود مبلغ 5000 دلار نیز به این فرد یا افراد  پرداخت کرده و آنها نیز تاکنون 76000 دلار ایشان را برایشان باز پس گرفته اند و 4000 دلارباقیمانده را نیز به زودی به ایشان بر میگردانند.

افزودن نظر
  • 1 پاسخ(ها)

به نظر من برای این مورد باید با کلیکسوری تماس بگیری و مشورت کنی نباید به حرف این و اون اعتماد کنی. alcheminers هم توی لیست اسکم ها هست میتونی بری ببینی که توی یه سایت کلاهبرداری پول دادی بعد برای بررسی باید به لینکی که میذارم این پایین بری باید از اونجا اگه میخوای درخواست بذاری تا بررسی کنن.

یه فرم هست که میتونی پر کنی و بفرستی گزینه رایگان هم داره ولی اگه میخوای زود جواب بگیری پولیش رو انتخاب کن

دانشجو پاسخ داده شده در 17-05-1401.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید