برای سایت چطوری درگاه پرداخت بگیرم؟
سلام
من یدونه سایت فروش لوازم خانگی دارم البته مغازه داشتیم تازه سایت زدیم خودم یدونه وردپرس با ووکامرس نصب کردم الان نمیدونم چجوری براش و از کجا درگاه پرداخت بگیرم یکی میگه از behpardakht.com بگیر ، یکی میگه از idpay.ir بگیر، یکی میگه از sepordeh.com بگیر و من نمیدونم چی به چی این در حالی هست که تو قسمت پرداخت ها در ووکامرس فقط paypal.com وجود داره یعنی بقیه کلا نیستن الان باید چکار کنم؟
سلام،احتمالا وردپرس خارجی است که از درگاه پرداخت بین المللی paypal پشتیبانی میکنه،من از درگاه پرداخت زرین پال استفاده می کنم و خیلی راضی هستم،شما می توانید به سایت زرین پال برید،zarinpal.com وقتی وارد سایت شدین قسمت بالا بر روی توسعه دهندگان کلیک کنید و بعد برید قسمت وردپرس بعد قسمت افزونه پرداخت آنلاین ووکامرس برای زرین پال،برید اون قسمت دانلود و راهنما است که افزونه درگاه زرین پال را در ووکامرس نصب می کنید و وقتی افزونه را نصب کردین در سایت احراز هویت انجام میدین و درخواست درگاه پرداخت می کنید،اونجا راهنما هست و هر سوالی داشتین از پشتیبان بپرسین.
از تمام سایت هایی که نام برده شده میتونید درگاه پرداخت بگیرید. همشون افزونه مختصص به خودشون رو دارن که روی وردپرس و ووکامرس نصب میشه.
باقی موارد هم توی توضیحات آقا سعید هست که کامل گفته شده.
از درگاه پرداخت شرکتی استفاده کنید که دارای افزونه پرداخت ووکامرس استفاده کنید.
مقاله در مورد درگاه پرداخت وردپرس :
https://rayanpay.com/درگاه-پرداخت-اینترنتی-وردپرس/
سلام وقت بخیر
برای دریافت درگاه پرداخت برای سایتتان باید چند مرحله رو برین:
انتخاب نوع درگاه پرداخت
انتخاب بانک یا شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت
ثبت نام و ایجاد حساب کاربری
تکمیل فرم های مربوطه
تست درگاه پرداخت
نصب درگاه پرداخت روی سایت
آزمایش نهایی
افزایش امنیت
با دنبال کردن این مراحل می توانید درگاه پرداخت را برای سایت خود دریافت کرده و از آن استفاده کنید همچنین مشورت با یک توسعه دهنده وب میتواند در این فرآیند به شما کمک کند