قرار دادن آموزش ویدیویی مینی جاب ها در کلیکسوری

سلام دوستان الان توی سایت کلیکسوری دیدم آموزش ویدیویی مینی جاب ها رو گذاشته و توی توضیحاتش گفته آموزش دسترسی  به مینی جاب ها و آفرها رو به همراه  مراحل وریفای کردن حساب figure eight گذاشته. کسی این آموزش رو گرفته؟ یا تونسته باهاش مینی جاب هارو انجام بده؟

افزودن نظر
  • 8 پاسخ(ها)
    بهترین پاسخ

من خریدمش 😀 ولی هنوز فرصت نکردم ازش استفاده کنم  فردا خبرش رو بهتون میگم.

کارشناس پاسخ داده شده در 20-06-1397.
    افزودن نظر

قرار شد من بعد از امتحان کردن بیام بگم چی شد ولی از بس سرگرم مینی جاب ها شدم یادم رفت.

آموزش عالیه و هرچی مینی جاب و آفر هست براتون باز میکنه برای مینی جاب ها باید 20 تا 30 دقیقه وقت بزارید ولی به قول امیر حسین اگر انگلیسی بلد باشید 5 دقیقه ای انجامشون میدید.

برای من با ارزشترین مینی جابی که آورد 50 سنتی بود البته فکر میکنم به اینکه با چه کشوری وصل بشی هم تاثیر داره احتمالا مینی جاب بالای 1 دلاری هم باز بشه.

پیشنهاد میکنم از دست ندید چون سود توی مینی جابهاس

کارشناس پاسخ داده شده در 23-06-1397.
    افزودن نظر

استفاده کردی نظرتو بگو

تازه وارد پاسخ داده شده در 21-06-1397.
    افزودن نظر

بچه ها خیلی توپه 17 تا مینی جاب برای من باز کرد از 5 سنتی داره تا 75 سنتی کل آفرهارو هم باز میکنه مرحله سختش کامل کردن مینی جاب هاست از صبح 7 تا مینی جاب رو انجام دادم ولی فقط 2 تاش رو تونستم کامل کنم 1 دلار 25 سنت کسب کردم ولی اگه کسی به زبان انگلیسی مسلط باشه راحت میتونه بالای 5 دلار در روز درآمد داشته باشه شایدم بیشتر

کاردان پاسخ داده شده در 21-06-1397.
    افزودن نظر

سلام من پکیج رو خریدم ولی هنوز رمز پکیج برام ارسال نشده! چقدر طول میکشه دوستان؟

افزودن نظر

برای تهیه این آموزش کجا قرار داره؟

افزودن نظر

توی خود سایت کلیکسوری که برید توی نوار سمت راست صفحه مشخصه ولی باز این لینکشه.

نوآموز پاسخ داده شده در 21-06-1397.
    افزودن نظر

سلام این مینی جاب هایی که میگین کجاست توی همه سایتهای کلیکی هست؟؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 29-06-1397.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید