مشکل در سایت greenpanthera
سلام من در سایت greenpanthera ثبت نام کردم اما وقتی در نظرسنجی ها شرکت میکنم بعد از تمام سدن سوالات ابتدایی مینویسه آیپیم با آیپی کشور انتخابی مچ نیست و وارد صفحه نظرسنجی اصلی نمیشم درصورتیک من با وی پی ان و آیپی آمریکا که در سایت انتخاب کردم وارد نظرسنجیا میشم و تمام نظرسنجی هارو برام مینویسه شرکت کردم در صورتیک من فقط یکی دو تا رو شرکت کردم که رو سوالات اولیه متوقف شدن و وارد نظرسنجی اصلی نشدن هیچکدوم
ممنون میشم راهنماییم کنین بتونم مشکل رو برطرف و یا اگر سایت دیگه ای میشناسید بهم معرفی کنید
سلام وقتی میزنه شرکت کردی یغنی قبلا یکی با اون آپی اومده و اون نظرسنجی رو حل کرده
ولی به نظرم برو توی سایت کلیک سنس ysense.com فعالیت کن اونجا نظرسنجی های بهتری داره
البته سایت های نظر سنجی ویپی ان ها رو شناسایی میکنن و باید با وی پی اس بری و وی پی اس هم هزینه اش زیاده
ovhcloud.com
پگاه خانوم این سایته پرداختش با پی پل و کردیت کارته. سایت مطمینی سراغ دارید که روش پرداخت دیگه ای مثل payeer و … یا حتی کریپتو داشته باشه؟
بدبختی اینه که مسیله اصلی جواب دادن اون VPS هست. یعنی یکی تست کرده یاشه افرها و نظرسنجی ها رو با اون و شناسایی نشده باشه. پکرنه با این قیمتها نمی صرفه ادم بخواد تست کنه و جواب هم نگیره. چون شنیدم خیلیهاشون قابل شناسایین. حالا یا توسط بلاک شدن IP یا روشهای دیگه
ممنون شما از همین سایت با وی پی اس استفاده می کنید؟
نه من بیشتر توی نئوباکس و کلیک سنس کار میکنم
آهاراین دو سایتی ک خودتون استفاده میکنید رو با وی پی اس باز میکنید؟
اگر میشه راهنمایی کنید از کجا وی پی اس رو خریداری کردید و آیپی کجاست
من سایت های خارجی خریداری کردم و برای امریکاست