سلام وقت آیا در سایت cointiply میتونم فعالیت کنیم؟
یعنی با فیلتر شکن وارد بشیم و برداشت بزنیم پرداخت میکنه؟
سلام دوست عزیز وقتت بخیر
عذر میخوام دوباره مزاحم شدم از سایت برداشت زدم سه روز هم گذشت اما به حسابم واریز نشد.لطفا راهنمائی کنید
برید تو سایت ببینید وضعیت رو چی زده البته یه چند روزی طوب میکشه و این طبیعیه
خیلی مسخره است که سایتهایی معتبری مثل کوین تیپلی و حتی سایت کلیکی gab فیلتر شده اند در حالی که کوچکترین مشکلی ندارند حتی تبلیغان غیر اخلاقی هم در این سایتها دیده نمی شود باز gab برای حسابهای ارتقا یافته استفاده از وی پی ان را منع نکرده ولی تا جایی که یادمه کوین تیپلی با پروکسی تو قوانینش مشکل داشت. حدود هشت ماهه درخواست برداشتن فیلتر را داده ام هنوز تو مرحله برسی گیر کرده اند. پرفکت مانی هم که بیشتر ارز اوری داره تا خارج کردن ارز. و سایتهای قمار هم درگاه ریالی دارند که جالبه اون ازاده ولی پرفکت مانی فیلتر. بشخصه بالای 50 دلار کوین تو کوین تیپلی داشتم که به خاطر بالا رفتن دوج و فیلترش بالای ده هزار دلار ضرر کردم و بعد از مدتها تو اپلیکیشنش(گوگل پلی) مشکل را باهاشون مطرح کردم گفتند به خاطر مسدود بودن سایتشان مشکلی با اتصال ندارند و برای راهنمایی بیشتر به وب سایت تیکت بزنم . که به دلیل ایکه بعد تیکت برام به خاطر وی پی ان مشکل ایجاد کنند این کار را نکردم .حالا اگر استفاده از پروکسی تو این سایت مشکلی نداشته باشه می شه از همه بخش هاش نظیر ویدیو ها کلیک ها و سایر افر ها بهمراه فاست ازش استفاده کرد؟ از افرها چی؟.
این سایت ها فیلتر نشدن و فقط دسترسی محدود شده چون اگر فیلتر شده بود شما به سایت پیوندها منتقل میشدی
در هر صورت به نظرم تا جاییکه من کار کردم مشکلی با وی پی ان برام بوجود نیومده بعدش میتونی از پکیج کلیکسوری استفاده کنی چون یه بخش توی پکیج تغییر آی پی 25 کشورشون هست که زده آی پی های مسکونی
من حتی با بعضی هاشون نئوباکس رو هم که خیلی به وی پی ان حساسه باز کردم و به عتوان وی پی ان شناسایی نشده
نه فیلتر شده اند و هم اکنون همه به صفحه پیوندها هم هدایت می شوند. برای اینکه متوجه بشی سایتی فیلتر شده یا نه می ری تو سایت درخواست رفع فیلتر(ادرسش یادمه رفته با سرچ گوگل براحتی پیدا می شه) و با وارد کردن سایت اگر سایت فیلتر باشه براحتی متوجه می شی. مثلا فیسبوک و یوتویوب هم به صفحه پیوندها هدایت نمی شوند ولی فیلتر هستند.
مشکل پکیج کلیکسوری ثابت نبودن کشورهاست تو بخش مسکونی است. مثلا یک روز ای پی هلند هست روزه دیگه نیست.
من هم از پکیج دارم استفاده میکنم فقط بعضی کشورها ثابت نیست اما کشورهای دیگه ای داره که همیشه توی بخش مسکونی ثابت هست
بعد اینکه من خودم وی پی انی ندیدم که آی پی مسکونی داشته باشه این آی پی مسکونی خیلی به کار میاد واقعا و منم مشکلی برام پیش نیومده
خب افراد مسافرت یا مهاجرت هم میکنن اینطور نیست که چون با ایران وارد شدی تا ابد باید با ایران استفاده کنی بالاخره شما هم یه بار با یکی از اون آی پی مسکونی ها برو و پولت رو برداشت بزن