سلام دوستان بهترین صرافی برای ترید ارزهای دیجیتال کدوم هستش؟

من خودم صرافی ارز دیجیتال ایران بایننس رو بخاطر پشتیبانی از 600 ارز دیجیتال بجای ریسک صرافی های خارجی استفاده میکنم و میخواستم نظر شما رو هم بدونم تشکر

تازه وارد سوال شده در 20-05-1400 در صرافی ها.
افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

سلام بهترین صرافی همون صرافی های خارجی هستند و با تمام ریسک هایی که دارن 100 برابر بهتر از صرافی های ایرانی هستند. توی صرافی های خارجی حداقل مطمئنی پولت رو سرجاشه و مثل کریپتولند تمیشه. از طرف دیگه الان دیگه کار با صرافی های خارجی هیچ ریسکی نداره چون مثلا همین کلیکسوری تمام صرافی ها رو وریفای میکنه و میتونی با خیال راحت استفاده کنی

من پیشنهاد میکنم اصلا توی صرافی های داخلی کار نکنید چون معلوم نیست دولت همه اونها رو به نفع خودش ببنده

نوآموز پاسخ داده شده در 21-05-1400.
    افزودن نظر

بهترینش صرافی Coinex و با کاربران ایرانی مشکل نداره،من خیلی راضی هستم،خودشم پشتوانه صرافی Coinex ، استخر ماینینگ ViaBTC‌ است که یکی از بزرگ‌ترین استخرهای دنیاست. این صرافی پنجمین استخر بزرگ بیت کوین و بزرگ‌ترین استخر استخراج بیتکوین کش است. بنیانگذار و مدیرعامل استخر ViaBTC و صرافی Coinex، یانگ هایپو (Yang Haipo) است

تازه وارد پاسخ داده شده در 09-03-1401.
    افزودن نظر

منم با صرافی ایرانی موافق نیستم چون کلا کارمزدهای زیادی دارن

دانشجو پاسخ داده شده در 20-03-1401.
    افزودن نظر

من خودم بخاطر ترس از اینکه صرافی خارجی پولم بلوکه بشه با صرافی داخلی بیت ایمن و واکس کار کردم راضی بودم کارمزداشونم معقول بود.

تازه وارد پاسخ داده شده در 15-11-1403.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید