از کدام سایت و سرور شروع کنم
سلام
من در پست های قبلیم سوالاتی پرسیدم و چون موضوع این سوال فرق میکنه جداگانه پرسیدم
در قبل در مورد ماهیت کار پرسیدم و در نهایت پیشنهاد این بود که جاب ها رو انجام بدم.
حالا برای شروع میخوام سرور مجازی بگیرم و در چند سایت ثبت نام کنم.
شما سرور مجازی با آی پی کدام کشور پیشنهاد میکنید و در چند سایت ثبت نام کنم ؟
سلام به نظرم من باید ببینی اون سایتی که میخوای توش فعالیت کنی خودش برای کدوم کشوره، چون مسلما از خود اون کشور مینی جاب باید زیاد باشه
و کشورهای دیگه هم میتونه امریکا و کشورهای بزرگ اروپایی خوب باشه مثل آلمان و انگلیس
زیر مجموعه اجاره مدیریت خیلی زیادی میخواد و توی خود نئوباکس هم برید روند درآمدزایی از زیرمجموعه اجاره ای رو یه روند طولانی زده
حداقل شما باید 2 سال به طور مستمر کلیک کنید و مدیریت زیرمجموعه انجام بدید و با بهترین شرایط زیرمجموعه ها رو اجاره کنید در اون حالت بعد از سال اول سود دهی شروع میشه و تا قبل از اون حساب منفی هست و شما باید شارژ هم بکنی و در سال های دوم سوم و چهارم سود دهی به صورت پله ای بهتر میشه.
اگر وی پی اس خوب بتونید تهیه کنید سایت های نئوباکس و کلیک سنس خوبه
خودتون از کدام سایت ها شروع کردین و پیشنهاد میکنید. من سایت خاصی نمیشناسم
سایت هم فرقی میکنه ؟ یا از همین نئوباکس شروع کنم ؟
طبق تجربیات سوالات قبلی و پاسخ هایی که اکثرا خودتون دادین گفتین زیرمجموعه گیری زیاد به کار من نمیاد چون زیرمجموعه مستقیم ندارم
و در نهایت باید نظرسنجی و جاب ها رو انجام بدم
با این حساب از کدوم سایت ها شروع کنم
یه چیزی بگین که شروع کنم
سلام دوست عزیز اگر می خواهی کمک کنم به این آیدی تلگرام پیام بده @quizandxam
پس از دوتا سایت شروع میکنم
سرور خصوصی از کجا پیشنهاد میکنید بگیرم ؟
تجربه ای در این زمینه دارید کمک کنید
ممنونم
سرور رو از هرجایی میگیری یک ماهه بگیر نه بیشتر که اگه خوب نبود خیلی ضرر نکرده باشی
سلام اقای رضا دانشجو
شما جایی پیشنهاد میدین؟
بستگی داره ، اگه انگلیسی بلدی از سایت های خارجی بگیر چون ممکنه برای پشتبانی گرفتن و رفع مشکلات نیاز باشه باهاشون صحبت کنی