timebux
جدیدا سایت تایم باکس به ایرانیها برای فعالیت دسترسی را باز کرده با توجه به این که در افرهای بیشتر سایتها نام این سایت به کرات دیده می شه به نظرتون برای فعالیت معتبره؟ بیشتر gpt هست تا کلیکی ولی تبلیغات کلیکی هم داره. من قبلا با وی پی در این سایت ثبت نام کرده و فعالیتی نکرده ام. امروز با ای پی ایران بعد از مدتها وارد شدم و به نظر از سایر سایتها پتانسیل درامدزایش بالاتره و تقریبا شبیه کلیک سنسه.
اگه دسترسی داده که مشکلی نیست ولی از نظر اعتبار اول برو توی جدول اسکم های کلیکسوری ببین وضعیتش چیه
نگاه کردم اسکم نیست و تو خیلی از جاها معتبر تعریف شده و در ضمن تو افرهای سایتهای دیگه جزو آفراهای تاپه این سایت. ولی باز بدلیل آی پی ایران خیلی نمی شه از این سایت درامد کسب کرد و همون در حد کلیک و حل کپچا و کارهای کوچیکه و آفرهای پر درامدش برای ای پی های اروپا و امریکاست
سلام، ببخشید شما این سایت رو دادی کلیکسوری بررسی کرده؟ یعنی اونها گفتن معتبره؟
یا اینکه فقط توی جدول اسکم ها نبوده؟
تو جدول اسکم ها نیست و تو فاکسی ریتینگ و بقیه مانیتورها یا معتبره یا امیدوار کننده. سایت gpt هست نه کلیکی
/timebucks.
اوه نه اون سایت ها که فقط به نسبت نظرات کاربرا وضعیت رو میزنه
توی اون سایت ها اصلا معتبر نیست وضعیت هایی که میزنن چون یه سایت اگه کلاهبردار باشه کافیه ادمینش 10 تا اکانت بسازه بیاد و نظر مثبت دروغین بزاره و فاکسی ریتینگ تغییر وضعیت میزنه
این سایت چون سیستم رفرال اجاره ای و سرمایه گزاری نداره پس عملا سرمایه گزاری فقط برای خرید تبلیغات می تونه صورت بگیره بقیه موارد نظر سنجی ها و انواع جاب ها و آفرهاست بنابراین از جهت سرمایه گزاری عملا نمی شه درامدی کسب کرد فقط باید کارها را انجام بدید. می مونه پرداخت به ازای کارهای انجام داده شده و به علت اینکه تو اکثر سایتهای معتبر نظیر فایر فاست و غیره این سایت جزو سایتهایی هست که در آفرهای تاپ قرار داره احتمال اینکه پرداختی نداشته باشه میاد پایین فقط می مونه انجام کارها و تست پرداخت که حداقل پرداختی این سایت مثل کلیک سنس کمی بالا و ده دلاره و پایر را هم ساپورت می کنه. که در این قسمت هم کاربرهای ایرانی نمی تونند روی این سایت حساب باز کنند چون برای ایران عملا افری که درامد خوبی داشته باشه و بشه براحتی انجامش داد وجود نداره .