برداشت از سایت nabzexpx.com
باسلام کسی از دو ستان از سایت نبضکس قسمت کلود ماینیگ برداشتی داشه معتبر هستش برای سرمایه گذاری؟
https://nabzexpx.com/register.php?ref=vahid.najan
سایتش به نظر میاد معتبر باشه ، من خودم کار نکردم اما کلا سایت های استخراج و ماینینگ رو قبول ندارم چون سود هایی که میگن عملا با سختی استخراج اون ارز نمیخونه
من یه بار با پلن رایگان 2 ترا با احراز هویت
برداشت کردم الان هم 0.00124 در دست اقدام هستش انشا الله چند روز دیگه واریز میشه
شماره تراکنش | مقدار BTC | مانده | زمان درخواست | وضعیت | زمان انجام | عملیات |
---|---|---|---|---|---|---|
#1601800621 | 0.00124 | 0.00000 | ۱۳۹۹-۱۰-۲۶ ۲۳:۲۳:۳۳ | در دست اقدام | — | لغو درخواست |
#661218522 | 0.00237 | 0.00000 | ۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۰۴:۴۷:۵۱ | انجام شده | ۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۰۴:۴۷:۵۱ | مشاهده تراکنش |
میخواستم ببینم تراهش خریداری کنم درامدم زیاد شه؟
|
ردیف | عنوان | تعداد | بهای واحد | بهای کل | شرح کالا | گارانتی |
1 | پلان ۲ تراهشی ۱۲ ماهه هدیه | 1 | 0 تومان | 0 تومان | — | — |
جمع کل فاکتور | 0 تومان |
مالیات بر ارزش افزوده | 0 تومان |
تخفیف | 0 تومان |
مبلغ قابل پرداخت | 0 تومان |
مبلغ قابل پرداخت به حروف | صفر تومان |
هزینه برق و نگه داری در این قرارداد، ۷ درصد از درآمد می باشد که بصورت ماهیانه محاسبه و از موجودی کاربر کسر می گردد. نبضکس پلاس متعهد می شود بجز این هزینه و کارمزد های مربوط به تراکنش ها، هیچ گونه هزینه جانبی دیگری بابت پلان ها از کاربر کسر نخواهد شد. |
شما خودت سوال می کنی بعد خودت جوب می دی و ثبات پرداخت می ذاری و لینک ریفرال؟؟ این چه مدلشه دیگه! خب می خوای تبلیغ کنی از اول بگو این ساایت خوبه بچه ها بیاید زیر مجموعه من دیکه
سلام امین جان وقت بخیر
من فقط مدارک دریافتیم رو برای کمک و راهنمایی فرستادم تا ببینم کسی استفاده کرده بهم بگه پلن پولی بخرم یا این سایت هم تو مبالغ پایین پرداختی داره و اسکنه لطفا راهنمایم کند ممنون از شما و همه دوستان
اخه شما مثل کسانی که تزه می خوان عصو یه سیت بن پرسیدین کسی بداشتی دااشته و معتبر هست یا نه؟
شما اگه با پلن رایگان انقدر بردااشت کردی که دیگه سوال نداره! حد ااقل می پرسیدین بریا سرمایه گذاری سود ده هست یا نه. البته به من ربطی نداره خودتون می دونید. من تعجب کردم شما یه سوالی می پرسی بعد خودتون می گید برداشت کردم اونم با پلن مجانی بالای دو میلیون دراوردین.شاید نوع سوال غلط انداز بود
موفق باشین
بالای 99.99 درصد کلود ماینینگ ها پانزی و کلاهبرداریه.